Müge Anlı, 9 yaşındaki Şiar Kılıç'ın annesinin yasak aşkına şahit olduğu için öldürmüş olduğu yönünde ifade verildiğini duyurdu. İşte Müge Anlı ile Tatlı Sert İzle 12 Şubat Cuma ATV canlı izle.

Hafta içi her gün ATV ekranında yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında bugün (12 Şubat 2021 Cuma) ne oldu? Araştırmacı gazeteci Müge Anlı'nın sunduğu programda kayıplar bulunuyor, yıllardır sır olmuş cinayetler aydınlığa çıkarılıyor.

Müge Anlı ile Tatlı Sert İzle 12 Şubat Cuma ATV canlı izle - TIKLA

12 Şubat Cuma Perşembe günü canlı yayınlanan programda; aşk, ihanet, tepkiler, eleştiriler... Davut Kıranlı'nın yolunu gözlediği eşiyle ilgili gelişmeler! Çarşıya gideceğini söyledi, bir daha geri dönmesi! 13 yaşındaki Cangız Ergin 7 Ocak'tan bu yana nerede? Sivas'tan Ankara'ya gitti, bir daha geri dönmedi! En son kim, nerede gördü? Taksi şoförüne ne oldu? 48 yaşındaki Uğur Şimşek'in şüpheli kaybı! 3 çocuğunu bıraktı, 4 torun sahibi kadını kaçırdı! Sevgi Kıranlı'nın sevgilisi Muammer Cambaz canlı yayında! Müge Anlı'da yaşanan son dakika gelişmeleri ATV canlı yayın izle...

 

.