FOX TV'de yayınlanan Mucize Doktor adlı diziyle büyük bir çıkış yakalamayı başaran ve adı dizi dünyasında büyük bir övgüyle anılan Taner Ölmez'den beklenen evlilik açıklaması geldi. Taner Ölmez, Haziran 2020'de Ece Çeşmioğlu ile nişanlanmıştı. İkilinin ne zaman dünya evine gireceği de merak ediliyordu. Merakla beklenen açıklama Taner Ölmez'den geldi. Ölmez, önümüzdeki yıl evleneceklerini açıklayarak, yeni tip koronavirüs salgını bitmemiş olsa dahi sınırlı sayıda davetlinin katılacağı nikahla dünya evine gireceklerini duyurdu.

2021 YAZ AYLARINDA EVLENCEKLER

Mucize Doktor dizisindeki Ali Vefa karakterini canlandıran başarılı oyuncu Taner Ölmez, geçtiğimiz Haziran ayında nişanlandığı, kendisi gibi oyuncu olan Ece Çeşmioğlu ile dünya evine girmeye hazırlanıyor. Ölmez tarafından yapılan açıklamaya göre çift, 2021 yılının yaz ayında evlenecek.

3 MİLYON TL DEĞERİNDE EV SATIN ALDI

Ayrıca Mucize Doktor dizisinde haftalık olarak 30 bin TL ücret alan oyuncu Taner Ölmez, Bağdat Caddesi'nde yer alan bir evi 3 milyon TL'ye satın aldı. Nişanlısıyla evlendikten sonra buradaki lüks dairede yaşamını sürdürecek olan Taner Ölmez, evin dekorasyonunu Çeşmioğlu'nun isteğine göre yaptıracak.