Yusuf Pirhasan’ın yönetmenliğini yaptığı, senaryosunu Toprak Karaoğlu ile Seda Çalışır’ın yazdığı Ayrılık dizisinin oyuncu kadrosu belli olmaya başladı. The Split dizisinden uyarlanan yapımda Gökçe Bahadır, Gökçe Eyüpoğlu ve Tülin Ece gibi tecrübeli adlar yer alacak. Eylül ayında izleyicilerle buluşması planlanan dizinin kadrosuna son olarak Mucize Doktor’dan tanıdığımız Fırat Altunmeşe katıldı. Mucize Doktor dizisinde Demir karakterine yaşam veren isim başarılı performansıyla dikkatleri üstüne çekmeyi başarmıştı.

Vicdan, Kaçak Gelinler, Maral, Kehribar, Cesur ve Güzel, Aslan Ailem ve son olarak Mucize Doktor ile ekranlara çıkan Fırat Altunmeşe, Fox TV ekranlarından yayınlanacak Ayrılık dizisinin kadrosuna dahil oldu. Üç kız kardeşin hikayesinin anlatılacağı dizinin çekimlerine Ağustos ayında başlanacak.

Yurt dışında yayınlanan The Split dizisinden uyarlanacak Ayrılık dizinde kişilik bozukluğu yaşayan bir adamın hikayesi konu edinilecek. Henüz tam olarak oyuncu kadrosu belli olmasa da dizide erkek başrol oyuncusu Yiğit Kirazcı, kadın başrol oyuncusu ise Gökçe Bahadır olacak. Bu adların yanı sıra Sumru Yuvacık, Gökçe Eyüboğlu, Tülin Ece gibi adlar Ayrılık dizinde rol alacak.

FIRAT ALTUNMEŞE KİMDİR?

Fırat Altunmeşe 16 Mart 1990 senesinde İstanbul’da doğdu. Sevilen Türk Halk Müziği Sanatçısı İzzet Altunmeşe’nin oğlu olan Fırat Altunmeşe, İstanbul Bilgi Üniversitesi Sinema ve Televizyon Bölümü’nde başladığı üniversite eğitimini yarıda bıraktı.

Müziğe olan alakasıyla bilinen Altunmeşe, İstanbul’da Craft oyunculuk atölyesinde oyunculuk dersleri aldı. Sırasıyla Vicdan, Kaçak Gelinler, Maral, Kehribar, Cesur ve Güzel, Aslan Ailem, Mucize Doktor dizisinde rol alan isim son olarak yapımcılığını MF yapımın üstlendiği dizide rol almaya hazırlanıyor.