Model Tuğçe Güder biyolojik ailesi kim? Tuğçe Güder kimdir? Best Model of Turkey yarışmasında Türkiye'yi temsil eden Tuğçe Güder bu sıralar özel hayatıyla gündemde. Yıllardır gerçek ailesini aradığını söyleyen Tuğçe Güder, açıklamanın ardından Google'da da en çok merak edilenler arasında yer aldı. 

Tuğçe Güder gerçek ailesini arıyor ama bulamıyor. 

1984 yılında yeni doğmuş bir bebekken Samatya'daki Kadem-i Şerif Tekkesi'nin mezarlığına bırakıldığını ve İlyas-Aliye Güler çiftinin kendisini sahiplendiğini belirten Güder, şu ifadelere yer verdi: 

"Aliye-İlyas Güder, muhterem insanlar. Gerçekten dünyada gördüğüm en iyi, en değerli, Cennet'te yerlerinin olacağını umut ettiğim bu iki insan, beni evlat edinmiş. Çok resmim var ama ilk doğduğum günlere ait resmim yok. Doğduktan sonra ilk 15 gün tedavi sürecim olmuş mezarlığa bırakıldığım için… Sonrasında beni Darülaceze'ye götürmüşler ve annem ile babam Aliye- İlyas Güder, gelip beni 14 günlükken almışlar."

TUĞÇE GÜDER KİMDİR?

1984 yılında dünyaya gelen 2005 senesi Türkiye’nin en iyi mankeni seçilen model ve oyuncu Tuğçe Güder, Boğaziçi Üniversitesi’nde okurken güzellik yarışmasına katıldı ve birinci oldu.

2004 yılında Cem Yılmaz’ın G.O.R.A filminde kısa bir rol aldı. 2008 yılında Uğur Karas ile evlenen Tuğçe Güder, Yalova'da hayatını sürdürüyor.