Galatasaray'da forma giyen Milli futbolcu Arda Turan, kişisel Instagram hesabı üzerinden bir açıklama yaptı. Açıklamasında koronavirüs (kovid-19 veya covid-19) testinin pozitif çıktığını belirten Arda Turan, "En kısa sürede görüşmek dileğiyle." ifadelerini kullandı.

ARDA TURAN'IN COVİD-19 TESTİ POZİTİF ÇIKTI

Sırbistan maçında Vida'nın koronavirüs olduğunu öğrenip oyundan çıkmasının ardından spor camiasında bir panik yaşanmıştı. Vida, Türkiye ile olan maçında pek çok Milli futbolcuya temas etmişti. Bu gelişmelerin ardından milli futbolcu Arda Turan'ın da covid-19 testi pozitif olarak sonuçlandı. Arda Turan, sosyal medya hesabı Instagram'dan bir paylaşım yaparak koronavirüse yakalandığını doğruladı.

GALATASARAY'DA 3 OYUNCU DAHA KORONAVİRÜS OLDU

Süper Lig ekiplerinden Galatasaray'da 3 futbolcunun koronavirüs testlerinin pozitif çıktığı doğrulandı. Galatasaray SK resmi internet sitesinden yapılan kamuoyu bilgilendirme mesajına göre Galatasaray takımında 3 futbolcu koronavirüs oldu. Kulüpte toplam 5 oyuncunun koronavirüs hastası olduğu duyuruldu. 

Öte yandan Arda Turan ise açıklamasında geçtiğimiz gün koronavirüs testi yaptırdığını, testin sonucunun pozitif olduğunu açıkladı. Arda Turan, şu anda izole olduğunu ve hastanede tedavi gördüğünü anlatarak, "En kısa sürede görüşmek dileğiyle." ifadelerine yer verdi.

İşte Arda Turan'ın Instagram paylaşımı...