Geçtiğimiz gün Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde gerçekleşen Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı'nın ardından açıklamada bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, uzaktan eğitim süreciyle ilgili alınan kararları açıklamıştı. Kararın ardından Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından da yüz yüze eğitime geçişle ilgili bir açıklama yapıldı. Açıklamada ana sınıfları hariç, resmi ve özel bütün anaokullarında yüz yüze eğitime geçildiği belirtildi.

ANAOKULLARI YÜZ YÜZE EĞİTİME GEÇİYOR

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), Twitter'dan bir açıklamada bulunarak ana sınıfları haricinde, tam gün şekilde hizmet veren resmi ve özel bütün anaokulların, bugün itibarıyla uzaktan eğitimi bırakarak yüz yüze eğitime geçeceğini duyurdu.

Bütün gün hizmet veren anaokulları yüz yüze eğitime geçiyor

Bakanlık tarafından yapılan yazılı açıklamaya göre, geçtiğimiz gün Cumhurbaşkanlığı Kabine toplantısında alınan karar doğrultusunda, ana sıfırları hariç olacak şekilde tüm gün boyunca hizmet veren resmi ve özel bütün anakollarının, yeni tip koronavirüs (kovid-19) ile mücadele kapsamında alınan tedbirler çerçevesindeki koşulları yerine getirme şartıyla bugün itibarı ile yüz yüze eğitim sürecine başlayacağı belirtildi.