Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün resmi internet sitesinden alınan bilgilere göre, Türkiye genelinde hali hazırda hakimiyet gösteren parçalı ve az bulutlu hava durumu etkisini göstermeye devam edecek. Batı kesimler yer yer çok bulutlu olacak. Öğleden sonra İzmir ve Manisa illerinin çevreleri ve akşam saatlerinin ardından Zongundal ve Düzce çevrelerinde yerel sağanak ve gök görültülü sağanak yağışın olacağı ön görülüyor. Marmara bölgesi sabahın erken saatlerinde yer yer pus ve sisli hava durumuna maruz kalabilir. İşte 26 Ekim 2020 güncel hava durumu...

HAVA SICAKLIKLARI DÜŞECEK Mİ?

Vatandaşlar Ekim ayının da neredeyse son bulması sebebiyle hava sıcaklıklarının düşüp düşmeyeceğini merak etmeye başladı. MGM tarafından yapılan son açıklamaya göre yurt genelindeki hava sıcaklıklarında kayda değer bir değişiklik olmayacak ve hava sıcaklıkları Türkiye genelinde mevsim normalleri üzerinde etki gösterecek.

Herhangi bir hava olumsuzluğu var mı?

MGM son dakika raporuna göre yurt genelinde hava şartlarından ötürü herhangi bir olumsuzluğun yaşanmayacağı tahmin ediliyor. Öte yandan ülkenin güney ve güneybatı yönlerinden hafif, ara sıra orta kuvvetli rüzgar eseceği öngörülüyor.