Meteoroloji Genel Müdürlüğü sağanak yağış uyarısında bulundu. MGM tarafından yayınlanan son hava durumu raporuna göre yarın ve Çarşamba gününde Türkiye'nin kuzey, iç ve doğu kesimleri parçalı ve çok bulutlu olacak.

Çarşamba günü hava durumu uyarısı

Batı Karadeniz bölgesinin ise kıyı kesimlerinde; ayrıca Doğu ve Güneydoğu Anadolu, Doğu Karadeniz ve Doğu Akdeniz bölgeleriyle birlikte Ordu ve Sivas çevrelerinde yerel olacak şekilde sağanak yağış meydana gelecek. Öte yandan Giresun, Riza, Artvin'in kuzey ilçeleri, Trabzon ve Ordu'nun doğusunda yerel kuvvetli sağanak yağış bekleniyor.

Hava sıcaklıkları düşecek mi?

MGM'nin hava durumu raporuna göre Kasım ayına giriş yapılmasıyla birlikte aniden düşen hava sıcaklıklarının mevsim normalleri düzeyinde devam edeceği öğrenildi. Türkiye'nin doğu kesimlerinde sıcaklıklar mevsim normallerinin üzerinde olacak.

Meteoroloji'den rüzgar uyarısı

MGM Giresun, Ordu'nun doğusu, Trabzon ve Artvin ile Rize illerinin kuzey ilçelerinde yerel kuvvetli rüzgar beklendiğini açıkladı. Rüzgar sebebiyle yaşanabilecek herhangi bir olumsuzluğa karşı bu bölgedeki vatandaşların tedbirli olması gerektiği bildirildi.