Meteoroloji Genel Müdürlüğü resmi internet sitesinden alınan veriler doğrultusunda Türkiye'de bazı kesimler bugün sağanak yağış görecek. Meteoroloji, yaptığı uyarıda yurdun batı ve orta kesimlerinde sağanak yağış beklentisinde olduklarını ifade etti. İşte son dakika hava durumu tahminleri... Güncel hava durumu tahminleri 13 Kasım 2020...

BUGÜN YAĞIŞ BEKLENEN ŞEHİRLER

Meteoroloji'nin tahminlerine göre Türkiye'de; Marmara Bölgesi'yle Eskişehir, Antalya, Düzce ve Zonguldak, Ankara'nın batı kesimleri ve Bolu ilinin çevrelerinde sağanak yağış olması bekleniyor.

Türkiye'nin batı ve kuzey kesimlerinde yer yer çok bulutlu ve parçalı bulutlu hava hakim olacak. Diğer bölgelerin açık veya az bulutlu bir havada olacağı belirtiliyor.

YER YER PUS VE SİS BEKLENTİSİ

Marmara Bölgesi'nin doğu ve güneyinde, İç Anadolu, İç Ege ve Batı Karadeniz bölgesinin iç kesimlerinin yer yer puslu ve sisli olması bekleniyor.

Hava sıcaklıkları düşecek mi?

Yapılan ölçümlere göre hava sıcaklığında fazla bir değişiklik olmayacak. Sıcaklıklar mevsim normalleri çevresinde seyredecek. Rüzgar ise genel anlamda güneyli, Kuzey Ege ve Marmara'da kuzeyli yönlerden ara sıra orta kuvvetli olacak şekilde hafif esecek.