Türk asıllı Alman yıldızı Mesut Özil, İngiliz ekiplerinden Arsenal'de artık istenmeyen oyuncu olarak yer alıyor. Mirror tarafından yapılan habere göre Mesut Özil'in yeni durağı belli oldu. Söz konusu haberde Türkiye sürprizine yer verildi.

İNDİRİM TEKLİFİNİ KABUL ETMEYİNCE KADRO DIŞI KALDI

Koronavirüs (Covid-19) sebebiyle pek çok çalışanının görevine son verdiğini açıklayan Arsenal'de Mesut Özil'e ilişkin bilinmezlik sürüyor. Hatırlanacağı üzere Arsenal yönetiminin indirim talebini kabul etmeyen Mesut Özil, kadro dışı kalmıştı.

BU SEZON SÖZLEŞMESİ SONA ERİYOR

The Mirror tarafından yapılan habere göre Türk asıllı Alman oyuncu Mesut Özil, önümüzdeki transfer döneminde Arsenal'den ayrılmayacak. Özil'in bu sezon sonunda sözleşmesi sona erecek. Ancak sözleşmesinde yer alan maddeleri başka bir takımın sunmayacağı da ortada.

ÖZİL LONDRA'DA GAYET MUTLU

Habere göre Özil, Londra ekipleriyle istediği gibi anlaşamazsa yönünü Türkiye'ye çevirecek. Özil, Londra'da çok mutlu olsa da şartlar aksini gösterir ve başka bir ülkede forma giymeye başlarsa bu ülke Türkiye olacak.

BAŞAKŞEHİR TRANSFERİNE SICAK BAKABİLİR

Haberde Özil'in, İstanbul'da yaşamak ve Şampiyonlar Ligi'nde oynamak istemesi sebebiyle Medipol Başakşehir'i tercih edebileceği iddia edildi.