Kovulmuş şeytanın şerrinden alîm ve semî olan Allah'a sığınırım.
Rahman ve rahîm olan Allah'ın adıyla...
Hamd âlemlerin Rabbi olan Allah'a mahsustur.
Salât u Selâm Efendimiz ve Habibimiz ümmî ve emîn nebî olan Muhammed'e, (Sallallahu aleyhi ve sellem), onun tertemiz ve kıymetli âilesine, nur yüzlü mübarek sahabelerine ve kıyamete kadar onlara tabi olup onlar gibi cihad edenler üzerine olsun.
Ey büyük Türkiye halkı, Ey azametli halk!
Allah'ın selâmı, rahmeti ve bereketi üzerinize olsun…
Cenâb-ı Hak buyuruyor: "Siz Allah'a (onun dinine) yardım ederseniz Allah da size yardım eder ve ayaklarınızı sabit kılar." (Muhammed Suresi 7. Ayet) 
Siz Allah'a yardım ettiniz, Allah da size yardım etti. Alçak planları boşa çıkardınız. Türkiye hükümetini, devletini ve halkını hedef alan âdi planı başarısızlığa mahkûm ettiniz. Allah hikmet sahibi idareci Erdoğan vesilesiyle Türk milletinin elinden tuttu. Allah Teâlâ onu ve siz kıymetli halkı muhafaza eylesin. Allah'tan niyaz ederiz ki, sizin ayaklarınızı sabit kılsın ve sizleri her daim hakkı tutanlardan ve hak söze destek olanlardan eylesin. Rabbimiz başkanı, hükümeti ve halkıyla Türkiye'yi muhafaza eylesin. İslam bağının dışına çıkmış entrikacılar karşısındaki zaferinizden dolayı sizleri her zaman tebrik ediyoruz. Cenab-ı Hak'tan Türkiye'nin her daim emniyet, güvenlik, barış ve huzur içerisinde olmasını niyaz ediyoruz. Allah Teâlâ sizin amellerinizi boşa çıkarmayacaktır. Allah çalışıp amel edenlerle beraberdir. "De ki: Çalışın amel edin. Allah, Resûlü ve müminler sizin amelinizi görecek." (Tevbe Suresi, 105. Ayet) Azîm olan Allah doğru söyledi. Allah'ın selâmı, rahmeti ve bereketi üzerinize olsun çok kıymetli kardeşlerimiz.

Sizleri seven kardeşiniz Şeyh Dr. İkrime Said Sabri...