Merkez Ankara, ofis etabında adları dünya çapında bilinen mimarlar tarafından tasarlanan üç farklı bloktaki bin 302 bağımsız bölümü, yeni nesil ofis parkı konsepti ile iş dünyasına adını altın harflerle yazdırmak üzere geliyor. 

İlk etapta 914 ofis satılacak

 

Merkez Ankara projesinin dünya ülkelerindeki şehirlere mimari eserler kattığını ve New York merkezli Kohn Pedersen Fox (KPF) firmasının Londra ofisinde tasarlandığını hatırlatan Pasifik Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Erdoğan, projenin üç iş kulesiyle farklı kullanım imkanları sunacağını, bin 302 ofisten ilk olarak 914 ofisin satışının yapılacağını duyurdu.

Konya Yolu lokasyonunda yükselen 48 katlı Süper Kule'ye dikkat çeken Fatih Erdoğan, ayrıca Teras Ofis ve Kollektif Ofis kulelerin de Merkez Ankara projesine son noktayı koyacağını ifade etti. Teras Ofis ve Kollektif Ofis kulelerinin ikisi de 32'şer kattan oluşuyor.

 

YHT ve merkezi yerlere yakın

Projenin merkezi bir yerde olduğunu anımsadan Erdoğan, "Yüksek Hızlı Tren (YHT) garına ve Ankara’nın her köşesini birbirine bağlayan metro istasyonlarına komşu olan Merkez Ankara, hem şehre hem de Türkiye’nin her yerine hızlı, kolay ve konforlu ulaşım imkânı sunacak." ifadelerini kullandı.

Ofislerin mimari özellikleri

İş dünyasına damga vuracak Merkez Ankara projesinde yer alan ofisler 63 ila 448 metrekare büyüklüğü kadar ulaşıyor. Söz konusu yapıların başlangıç fiyatı 533 bin Türk Lirası olarak belirlendi. Ofisler ilgi çekici bir kampanyaya dahil edildi. Bu bağlamda ofisler için yalnızca yüzde 5 oranında bir peşinat ödenebilir, ardından ilk iki yıl taksik ödemeksizin ofis sahibi olunabilir. Üçüncü yılda başlayan taksit ödemeleri, 

Konut etabından yatırım yapanların yüksek kazanç sağladığı Merkez Ankara’da ofis yatırımcıları için de kaçırılmayacak bir lansman kampanyası hazırladık. Bu kampanyada sadece yüzde 5 peşinat ödeyerek ofis sahibi olmak mümkün... İlk iki yıl taksit ödemesi yok. Taksitleri ödemeye üçüncü Emlak Konut bünyesinde 0,99 oran ile 120 ay vade imkanıyla sunuluyor. Herhangi bir hayat sigortası masrafı, banka ve dosya masrafı bulunmuyor.

2 ay gibi kısa bir sürede 600'ün üzerinde konut satışı yapıldı

Fatih Erdoğan'ın açıklamalarına göre proje, yaz dönemi oldukça verimli geçti ve  ‘Hayallerini Erteleme Kampanyası’ kapsamında en fazla konut satışı ve sözleşme yapan proje olarak kayıtlara geçti. Fatih Erdoğan, bu dönemde iki aylık bir sürede 600'ün üstünde konut satışı yaptıklarını, ilk etabın böylelikle tamamlandığını ve ikinci etaba hızlı bir giriş yapıldığını belirtti.

Erdoğan, ellerindeki bin 425 konuttan bin 70 konutun satışını tamamlayarak yüzde 75 oranında bir satış yaptıklarını söyledi.

 

1,7 milyon metrekare büyüklüğündeki Millet Bahçesi'ne komşu konumunda

Millet Bahçesi, Merkez Ankara Ofis Parkı'na komşu bir konumda bulunuyor. Ofisler, eşsiz bir doğa ve şehir manzarasına sahip. Öte yandan merkezi konumda bulunmasıyla ulaşım yönünden büyük bir kolaylık sağlıyor. Tasarımlarıyla oldukça dikkat çeken ofisler, burada çalışanlar için de kusursuz bir ortam.