Star TV'nin büyük bir ilgiyle takip edilen dizisi Menajerimi Ara son olarak 11. bölümüyle ekranlara geldi. Diziseverlerin büyük bir ilgiyle takip ettiği Menajerimi Ara 11. bölüm detayları da diziseverler tarafından araştırılmaya başlandı.

Star TV'nin dizisi olan Ay Yapım imzalı Menajerimi Ara dizisinde Ahsen Eroğlu, Deniz Can AktaşCanan ErgüderBarış Falay, Fatih Artman ve Ayşenil Şamlıoğlu gibi oyuncular yer alıyor.

Peki Menajerimi Ara 11. bölüm neler yaşandı? Menajerimi Ara 11. bölüm nasıl tek parça izlenir? Haberimizin detaylarında Menajerimi Ara 11. bölüm ile ilgili merak edilenleri öğrenebilirsiniz.

Menajerimi Ara 11. bölüm özeti

Dicle hakkındaki gerçekler neredeyse ortaya çıkacaktır. Öte yandan Dicle'nin babası Kıraç, bir kişinin sırlarını ifşa ettiğini öğrenir. Sırlarını saklamak için neredeyse her şeyi yapmaya hazır olan Kıraç, sırlarını ifşa eden kişiyi de bulmaya çalışır.

Çınar ise oyuncusu Aslı'nın babasıyla ilgili olan haberlerin arşa çıkışını çaresizce seyretmektedir. Tüm ajans seferber olup bu sorunu çözmeye çalışsa da bir taraftan ortaya çıkan gerçekler ajansta bulunan herkesi yoğun biçimde etkileyecektir.

Emir, Dicle ve Barış üçgeni arasında yaşanan gerginlik, geceye damga vurur. Herkesin içindeki duygularla yüzleşmesi gereken bir gecede gerginlik hat safhadadır. Dicle ise hem duygularıyla mücadele ederken bir yandan da babası Kıraç'ı korumak ya da Buse'yi diziden attırmak arasında bir seçim yapmalıdır. Dicle'nin vereceği karar, ajansta yeni bir dönem başlatır.

Menajerimi Ara 11. bölüm izle

Menajerimi Ara 11. bölüm Star TV'nin internet sitesi üzerinden yayınlandı. Menajerimi Ara son bölümü izlemek için BURAYA tıklayınız.