Her Pazar günü saat 20:00'de ekranlara gelen Menajerimi Ara dizisinin yeni bölüm detayları araştırılmaya başladı. Menajerimi Ara dizisi son bölümde neler yaşandı? İşte Menajerimi Ara 10. bölüm özeti...

MENAJERİMİ ARA 11. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Dizinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlandığı zaman cafesiyaset.com haber sitemizden fragmanı izleyebilirsiniz.

MENAJERİMİ ARA 10. BÖLÜM ÖZETİ

Dicle'nin aklanması için gerçekleri bir bir anlatan Kıraç, Beren hakkında aldığı kararla ajansta kurulu olan tüm dengeyi bozmuştur. Ajanstan bir haber dışarı sızınca içerideki muhbirin varlığı bir kez daha ortaya çıkmıştır. Muhbir yeni bir gerilime sebep olurken Feris, işiyle ilgili bir krizin içinde boğulmaktadır. Kıraç, oyuncusu Buse'yi bir dizinin kadrosuna sokmak için her şeyi denemektedir. Jülide ise Çınar'la olan randevusu için çok heyecanlı olsa da onu bir sürpriz beklemektedir.

Barış ve Dicle, Beren'in ortaya attığı yalandan sonra bozulsa da sonunda her şeyi düzeltme fırsatı bulmuştur. Ancak Emir'in son hareketi, Barış'ın duygu karmaşası yaşamasına sebep olur. Uzaklarda bir kişi ise Dicle'nin büyük bir sırrını bilmektedir. Dicle, bu gizemli kişinin son hamlesiyle zor durumda kalır.

MENAJERİMİ ARA 10. BÖLÜM TEK PARÇA İZLE

Menajerimi ara dizisinin yeni bölümünü BURAYA TIKLAYARAK İZLEYEBİLİRSİNİZ.