Melisa Aslı Pamuk ile Oğuzhan Özyakup evleniyor. Beşiktaşlı milli futbolcu Oğuzhan Özyakup ile oyuncu ve model Melisa Aslı Pamuk'un bu yaz evlilik kararı aldığı yönünde haberler gündeme bomba gibi düştü. Beşiktaş forması giyen Oğuzhan Özyakup ile oyuncu sevgilisi Melisa Aslı Pamuk'un, bu yıl içerisinde evlilik kararı aldığı, nikah töreninin yapılacağı yeri de belirledikleri iddia edildi. 

Takvim gazetesinde yer alan habere göre; Süper Lig'in sona ermesi ve koronavirüs salgınının etkilerinin azalmasıyla nikah masasına oturmayı planlayan ikili, tarih olarak yaz aylarını düşünüyor.

NİKAH HOLLANDA'DA

Her ikisi de Hollanda'da doğup büyüyen futbolcu Oğuzhan Özyakup ve Melisa Aslı Pamuk'un, nikah törenini de burada yapmayı planladığı konuşuluyor.

Geçtiğimiz günlerde Melisa Aslı Pamuk'a sessiz sedasız evlenme teklif eden 28 yaşındaki futbolcu, ailesinin de aşkına onay vermesiyle düğün planını hızlandırdı. 

Anne olma hayali içinde olan 29 yaşındaki oyuncunun da düğünün bu sene içerisinde olmasına sıcak baktığı iddia edildi.

İSTANBUL'DA KUTLAMA

Yaz aylarında Hollanda'da evlenecek olan çiftin, daha sonra İstanbul'daki dostları için bir kutlama organize etmeyi planladığı belirtildi. 

AŞK TESADÜFLERİ SEVER

Hollanda doğumlu olan çiftin İstanbul'da tanışıp aşk yaşaması, "Aşk tesadüfleri sever" sözlerine sebep oldu. Beşiktaşlı futbolcunun tüm ailesi, ünlü oyuncuyla çok iyi anlaşıyor.