TRT1 kanalından ekranlara gelen, bir romandan uyarlama olan ne konusuyla oldukça dikkat çeken Masumlar Apartmanı dizisi son olarak 10. bölümüyle ekranlara geldi. Birkan Sokullu, Darah Zeynep Abdullah, Ezgi Mola gibi oyuncuları kadrosunda barındıran Masumlar Apartmanı diziyle ilgili detaylar araştırılıyor. Masumlar Apartmanı 11. bölüm fragmanı ile ilgili bilgiler dizinin takipçileri tarafından merak ediliyor. Peki Masumlar Apartmanı 11. bölüm fragmanı yayınladı mı? İşte Masumlar Apartmanı 10. bölüm özeti...

MASUMLAR APARTMANI 11. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

TRT ekranlarının vazgeçilmez dizisi haline gelen Masumlar Apartmanı yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlandığı zaman haberimizin içindeki yerini alacaktır. Siz de Masumlar Apartmanı dizisiyle ilgili en güncel haberleri öğrenmek için cafesiyaset.com haber sitemizi takip edebilirsiniz. 

MASUMLAR APARTMANI 10. BÖLÜM ÖZETİ

Han büyük bir risk alır ve İnci’ye çöp daireyi göstererek İnci’nin güvenini kazanmak ister. Han'ın yaptığı bu hareketle birlikte Gülben ve Safiye derinden etkilenmiştir. Gülben sonunda cesaretini toplayarak Safiye'ye isyan eder. Han ve Gülben, Safiye'yi sevmeyi bilmemekle suçlamaya başlar. Yine de Safiye'nin bu tavırlarının arkasında yatan bambaşka bir gerçek vardır. Ne zaman yalnız kalsa, uzun yıllar boyunca sakladığı yarasının sızladığını hisseder. Yine o yalnızlığı ile baş başa kaldığı bir gece beklenmedik biri onun yardımına koşar. Neriman ve Ege arasındaki arkadaşlık her gün büyür. Ege, Neriman'a hayattan zevk almayı öğretir, Neriman da Ege'ye dersler konusunda yardımcı olur. Sırf Gülben'i kırmamak için bir eylem gerçekleştiren Esat yanlış anlaşılır. Gülben, Esat'ın kendisinden hoşlandığını sanır ve böylece herkesi şok edecek bir adım atar. Safiye, geçmişten gelen biri yüzünden alt üst olur.

MASUMLAR APARTMANI 10. BÖLÜM İZLE

Madalyonun İçi adlı romandan uyarlanan dizinin yeni bölümü YouTube üzerinden yayınlandı.