MasterChef serüveni son sürat devam ederken haftalar geçtikçe işler kızışmaya, rekabet daha yoğun bir hal almaya başlıyor. TV8 ekranlarında yayınlanan MasterChef programı da vatandaşların vazgeçilmez programı haline geldi. Gerek yarışmacıların sevilmesiyle, gerek şeflerin MasterClass'ta verdiği çok değerli mutfak eğitimleriyle MasterChef programı bu sezon reyting rekorları kırmaya devam ediyor. 

21 EYLÜL 2020 MASTERCHEF'TE KİM ELENDİ? YERİNE KİM GELDİ?

MasterChef'te eleme potasında yarışan üç isim Berker, Tanya ve Selin oldu. Üçlü arasındaki kapışmada potadan ilk çıkan isim Berker olurken, Selin'in yaptığı yemeğin yenemeyecek kadar diri kalmış olması hasebiyle Tanya ikinci olarak potadan çıktı. MasterChef'e veda eden isim Selin oldu.

Selin'in yerine Walison Fonseca geldi

Selin'in yarışmadan elenmesinin ardından şefler, eski yarışmacılardan birinin daha katıldığını duyurdu. Yarışmacılar merakla kimin geleceğini bekledi. Özellikle sevimli tavırları ve konuşması ile gönüllerde taht kuran Walison Fonseca'nın gelişi büyük neşeye sebep oldu. 

BU HAFTANIN TAKIMLARI BELLİ OLDU

MasterChef'te bu haftanın mavi takım kaptanı Uğur oldu. Uğur, kırmızı takımın kaptanı olarak Emir'i seçti. Emir'in kırmızı takımı doldururken yaptığı seçimler ise sosyal medyada çok konuşuldu. Pek çok sosyal medya kullanıcısı, Emir'in yanlış seçim yaptığını düşündü.

MASTERCHEF 6. HAFTA MAVİ TAKIM

6. haftada Uğur'un kaptanlığındaki mavi takımda yer alan isimler: Furkan, Serhat, Barbaros, Tanya, Duygu, Sefa, Celal

MASTERCHEF 6. HAFTA KIRMIZI TAKIM

6. haftada Emir'in kaptanlığındaki kırmızı takımda yer alan isimler: Esra, Ayyüce, Berker, Özgül, Eray, Ebru, Walison

MASTERCHEF 61. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI

MasterChef'in yeni bölümünde açıklanan menü "Salaş Balıkçı Menüsü" oldu. Yeni bölümde birbirinden büyük iddialarla yarışacak olan yarışmacıları zorlu bir serüven bekliyor.