Masterchef Türkiye'de bir yarışmacı, Masterchef serüvenine noktayı koydu. Masterchef eleme gecesinde, yarışmaya devam etmek için bütün numaralarını ortaya koyan Eray, Serhat ve Ebru arasından yalnızca iki kişi yarışmaya devam etme şansını kazandı. Peki, Masterchef'te kim elendi?

Masterchef Türkiye son bölümde bir kişi yarışmaya veda etti. Eleme gecesinde yarışmaya veda eden isim araştırılıyor. Yemekle ilgilenen vatandaşların özellikle takip ettiği Masterchef'te kim elendi, kim yarışmaya veda etti? İşte detaylar...

ERAY, SERHAT VE EBRU KARŞI KARŞIYA GELDİ

Masterchef'te kırmızı takımda bulunan Eray, Serhat ve Ebru eleme potasına girdi. Mavi takıma karşı bir eksikle büyük bir devantajı olan kırmızı takımda potaya giren üçlü, eleme oyunu finalinda tüm kozlarını paylaştı. Yarışmacılar, Mehmet Şef tarafından hazırlanan Karides-Tarhana Crumble yemeğini yaparak yarışmada kalmaya çalıştı.

MASTERCHEF SON BÖLÜMDE KİM ELENDİ?

TV8 ekranlarından yayınlanan yemek programı Masterchef'te elenen isim Ebru oldu. Ebru Has, gözyaşları içinde yarışmaya veda etse de yemek serüveninin sona ermediğini söyledi.