Masterchef Türkiye'de ilk haftalardan bu yana başarılı bir şekilde ilerleyen Ayyüce Kamit, Masterchef Türkiye'nin son bölümünde elenerek programa veda etti. Kırmızı takımın kaptanı Serhat'ın oyuyla eleme potasına giren Masterchef Ayyüce, üçlü elemelerde rakipleri Uğur ve Sefa'ya karşı yarıştı. Programın en başından beri kendine bir şeyler katarak ilerlemeye devam eden Ayyüce Kamit, üçlü elemede rakiplerini geçmeyi başaramadı ve Masterchef'e veda etti. Programın takipçileri, Ayyüce'nin elenmesini büyük bir üzüntüyle karşıladı. Ayyüce elendikten sonra hakkındaki detaylar araştırılmaya başladı. Peki Ayyüce Kamit kimdir? İşte Ayyüce Kamit hakkında merak edilenler...

AYYÜCE KAMİT KİMDİR, KAÇ YAŞINDA?

Ayyüce Kamit 1996 yılında Sakarya'da doğmuştur. Şu anda 24 yaşındadır. Eğitimini Bilgisayar Destekli Tasarım ve Animasyon bölümünde tamamladıktan sonra Mutfak Sanatları Akademisi'nde profesyonel olarak aşçılık eğitimi almıştır. Ayyüce Kamit, 360 İstanbul adlı restoranda tam 4 ay boyunca staj yaptıktan sonra restoranda çalışmayı sürdürdü. Ardından Marmaris Grand Azur Hotel'in İtalyan Mutfağı'nda 3 ay boyunca çalıştıktan sonra İstanbul'a döndü.

İstanbul'da Nicole Restoran'da işe başlayan Ayyüce Kamit, son 2 yılda pastanede görev yaptı. Ayyüce Kamit, Masterchef Türkiye adlı yemek programına 2020 yılında katılarak ana kadroda yer almaya hak kazandı. Mutfakla yakın olarak ilgilenmekte, mesleklerini bu alanda yapmaktadır. Masterchef'in son eleme turunda elenmiştir.

MASTERCHEF AYYÜCE BOYU KAÇ, KAÇ KİLO?

Ayyüce Kamit 1.67 santimetre uzunluğunda, 45 kilodur. 1996 doğumlu olan Ayyüce Kamit şu anda 24 yaşındadır.