Maraşlı 2. bölüm fragmanı izle - Maraşlı ilk bölüm izle.  Maraşlı dizisi ilk bölüm ile 11 Ocak Pazartesi akşamı ekrana geldi. İlk bölümün ardından tekrar bölümleri ile ATV ekranında yayınlanmaya devam eden Maraşlı dizisinin hangi gün olduğu izleyenler tarafından merak edildi. İlk bölümü ile izleyenlerden beğeni toplayan Maraşlı 2. bölüm fragmanı yayınlandı. Yeni bölüm fragmanında Maraşlı, Mahur'a "Senin ölmeni isteyen kişi ailenin içinden biri" diyor. Peki Maraşlı dizisi hangi gün? İşte detaylar...

Maraşlı 2. bölüm fragmanı izle - Maraşlı ilk bölüm izle

MARAŞLI DİZİSİ HANGİ GÜN?

Maraşlı dizisinin başrollerinde Alina Boz ve Burak Deniz yer alıyor. Ekrana gelen ilk bölüm ile izleyiciden tam not alan Maraşlı dizisi 2. bölüm ile 18 Ocak Pazartesi akşamı ekrana gelecek.

Maraşlı ilk bölüm izle

MARAŞLI 1. BÖLÜM ÖZETİ

Türkiye'nin en büyük iş adamlarından olan Aziz Türel'in, çocuklarından en kıymetlisi olan Mahur'un başı o gün çektiği bir fotoğraf karesi yüzünden büyük derde girer. Artık Mahur'un hayatı tehlikededir. Mahur'un istemeden karıştığı olaydan, hayatını Maraşlı kurtarır. O gün kaderleri birbirine bağlanır.

TIMS&B Productions imzalı, yönetmeliğini Arda Sarıgün'ün yaptığı, senaryosunu Ethem Özışık, Hakan Bonomo ve Ercan Uğur'un kaleme aldığı aksiyon türündeki Türk yapımı televizyon dizisi Maraşlı ilk bölümüyle izleyiciden tam not aldı.