Manchester City transfer pazarındaki bombayı patlatmaya hazırlanıyor. Gelen bilgilere göre İngiliz devi kulüp, bir zamanlar aynı çalışma fırsatı bulan teknik adam Pep Guardiola ve dünyaca ünlü, yıldız oyuncu Lionel Messi'yi tekrardan bir araya getirmek istiyor. Bu doğrultuda Manchester City'nin, Arjantinli yıldızın kontratında yer alan mevcut ücreti ödemeye hazır bir vaziyette olduğu belirtildi.

MESSİ BARCELONA'DAN AYRILIYOR MU?

Tam 6 kez Ballon d'Or ödülüne layık görülen Arjantinli yıldız oyuncu Lionel Messi'nin, yıllarını verdiği İspanya Ligi ekiplerinden Barcelona'daki geleceği halen belirsiz. 

Daily Star tarafından yapılan habere göre; geçtiğimiz yaz aylarında yıldız futbolcuyu kadrosuna katmak isteyen Manchester City kulübünün, 2021'in yaz aylarında, Lionel Messi transferinde mutlu sona ulaşmak istediği ifade edildi.

KARİYERİNE BARCELONA İLE DEVAM ETMEK İSTEMİYOR

Lionel Messi, Barcelona ile olan sözleşmesini son yılına girdi. Öte yandan Arjantinli yıldız oyuncunun futbol kariyerine Barcelona ile devam etmek istemediği belirtildi. Manchester City ise bu doğrultuda harekete geçerek oyuncuyu, eski teknik adamı Pep Guardiola ile buluşturmayı hedefliyor.

Takımda kalırsa maaşında indirime gitmesi talep edilecek

İspanya devi Barcelona ise, yıllar boyunca takımı sırtında taşıyan Lionel Messi'nin takımdan ayrılmaması halinde sözleşmesinde indirim düşünmesini talep ediyor. Ancak gözler İngiltere'ye çevrildiği zaman Manchester City'nin Messi'nin ücretini ödemeye hazır vaziyette beklediği görülüyor. Bu da yıldız oyuncunun İngiltere Ligi'ne gitme ihtimalini arttırıyor.