İngiltere'deki Premier Lig takımlarından Manchester City, Pep Guardiola ile devam etmek istediğini açıkladı. Manchester City'nin teknik adamı Pep Guardiola'nın sözleşmesi uzatıldı. 49 yaşındaki İspanyol teknik adam Pep Guardiola, Manchester City ile 2021 yılının Haziran ayına kadar sözleşme imzaladı.

MANCHESTER CİTY İLE YOLA DEVAM

Pep Guardiola, Manchester City ile 1 senelik daha anlaşma imzaladı. Deneyimli teknik direktör, Manchester City takımına geldiğinden bu yana her daim çok hoş karşılandığını ve takımı ile birlikte büyük başarılara imza attıklarını ifade etti. Böyle büyük bir desteğin her teknik adamın hayali olduğuna dikkat çeken Pep Guardiola, işini yapmak için gereken koşullara sahip olduğunu ve takımının ona güven duyduğunu belirterek devam etme kararı aldığını söyledi.

Kendini geliştirmeye devam etmek için heyecan duyduğunu açıklayan Pep Guardiola, Manchester City takımının gelişmesi için de yardımcı olacağını ve bu hususta oldukça heyecanlı olduğunu ifade etti.

"EMİNİM TARAFTARLAR DA BU KARARDAN MEMNUNDUR"

Manchester City'nin Başkanı Khaldoon Khalifa Al Mubarak ise Pep Guardiola'nın oldukça tutkulu bir insan olduğuna dikkat çekerek Manchester City takımının kültürüne ve dokusunda büyük katkıda bulunduğunu ifade etti.

Manchester City'de görevli olduğu süre boyunca başarıların hep merkezde olduğuna dikkat çeken Al Mubarak, sahada da saha dışında da çok yapacak şey olduğuna dikkat çekti. Pep Guardiola'nın sözleşmesinin uzatılmasına karşılıklı güvenin bir sonucu olmasına bağlayan Al Mubarak, Manchester City taraftarının da bu anlaşma kararından dolayı mutlu olduğunu ifade etti.

PEP GUARDİOLA'NIN MANCHESTER CİTY KARİYERİ

Pep Guardiola, 2016 yılında Manchester City'nin teknik adamı olarak göreve getirildi. Guardiola, 2 Premier Lig Kupası, 1 FA Cup, 2 Community Shield ve 3 Lig Kupası kazandı.