Bolu'da Sinan Ay'ın rezalet görüntüleri ortaya çıktı. Belediye-İş Sendikası Bolu Şubesi Başkanı olarak görev yapan Sinan Ay, makamındayken bir kadın ile yaptığı videolu görüşmede kadınla cinsel temalı sohbet etti. Makamında mastürbasyon yaparken görüntüleri ortaya çıkan Sinan Ay, yapılan incelemeler sonucunda görevden alındı.

Bu olay, Bolu Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürü Mehmet Özen'in makamında cinsel içerikli video izlemesinden ötürü tutuklanmasını hatırlattı.

GÖRÜNTÜLER GENEL MERKEZE KADAR GİTTİ

Sinan Ay'ın cinsel içerikli sohbetler ettiği kadın, bu görüntüleri kayıt altına aldıktan sonra yayınladı. Söz konusu kayıt, önce belediye işçileri arasında, sonra Whatsapp gruplarında yayılarak sendika genel merkezine kadar ulaştı. Görüntülerin büyük ses getirmesinin ardından Sinan Ay görevden uzaklaştırıldı.

SİNAN AY KİMDİR? 

Sinan Ay Kayserili baba ve Bolulu bir annenin oğlu olarak 2 Ekim 1972 tarihinde dünyaya gözlerini açtı. Ay'ın üç kardeşi olduğu biliniyor. 

Sinan Ay ilkokula Cumhuriyet İlkokulu'nda başladı. Eğitimine 50. Yıl Ortaokulu'nda devam eden Sinan Ay, iş hayatına erkenden atılmak üzere okulu bıraktı. Bir dönem kepçe operatörü olarak görev yapan Sinan Ay, 1988 – 1989 yılları arasında Astaldı'da görev yapmasının ardından askerlik için Manisa Kırkağaç, Bilecik ve Şırnak'a gitti.

1994 yılına gelindiğinde Bolu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'nde işyeri temsilcisi olarak işe başlayan Sinan Ay, bu dönemde evlenerek 2 çocuk sahibi oldu. Zaman içinde baş temsilcilik görevine kadar yükselen, ardından yönetime dahil olan Ay, Belediye-İş Sendikası Bolu Şube Başkanlığı görevini 2004 yılında aldı.

16 yıl boyunca görev yapan Sinan Ay, 6 Ekim 2020 tarihinde görevden alındı.