UEFA Uluslar Ligi G grubunda Rusya'ya karşı çok önemli bir galibiyet alarak puanını 6'ya çıkaran A Milli Futbol Takımı, Macaristan karşısında zorlu bir sınav vermeye hazırlanıyor. Peki UEFA Uluslar Ligi G grubunda karşılaşacak olan Macaristan ve Türkiye takımlarının maçı ne zaman? Macaristan-Türkiye maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda yayınlanacak? Haberimizin detaylarında Macaristan-Türkiye maçı ile ilgili merak edilenleri öğrenebilirsiniz.

TÜRKİYE GRUP LİDERİ OLABİLİR

Geçtiğimiz gün Rusya Milli Takımı'nı ağırlayan Türkiye, 3-2'lik skorla galip gelerek çok önemli 3 puanı tabloya yazdırdı. Nefes kesen maçta Türkiye'nin golleri 26. dakikada Kenan Karaman, 32. dakikada Cengiz Ünder ve 52. dakikada penaltı vuruşuyla Cenk Tosun tarafından kaydedildi. 

Rusya'da Andrev Semyonov 24. dakikada kırmızı kart görerek oyun dışı kaldı. Oldukça çekişmeli geçen maçta istatistikler birbirine çok yakındı. Ancak Türkiye, bu maçtan galip çıkmayı bilerek puanını 6'ya yükseltti. Böylece grupta lider olma şansı son maça kaldı. 

A Milli Futbol Takımı deplasmanda Macaristan ile karşılaşacak. Eğer bu karşılaşmadan galip olarak çıkılırsa Türkiye'nin gruptaki puanı 9'a çıkacak. Hali hazırda 8 puanı olan Rusya'nın Sırbistan ile berabere kalması ya da mağlup olması durumunda Türkiye grupta lider konuma çıkacak.

Rusya karşısında oldukça önemli bir üç puan elde etti. Milli Takım aldığı üç puanla birlikte gruptaki puanını 6’ya yükselirken grup liderliği için ümitler son maça taşındı.

MACARİSTAN-TÜRKİYE MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Macaristan'a konuk olan A Milli Takımı, hayati önem taşıyan 3 puanı kazanmak için yeşil sahaya çıkacak. Kritik maç 18 Kasım 2020 tarihinde, Çarşamba günü oynanacak. Müsabaka saat 22:45'te TRT ekranlarından naklen yayınlanacak.

UEFA ULUSLAR LİGİ G GRUBUNDA SON DURUM

Milliler 6. karşılaşmaya hazırlanıyor. Şu anda Rusya, 8 puan ile grubun zirvesinde yer alıyor. Macaristan aynı puanla ikinci olarak Rusya'yı takip ediyor. Türkiye A Milli Futbol Takımı, 6 puanla sıralamanın 3. bölümünde yer alırken Sırbistan 3 puanla son sırada bulunuyor. Millilerin Macaristan maçından galip çıkması, liderlik yarışında oldukça kritik.