Dünyaca ünlü El Clasico derbisi, tüm futbolseverler tarafından ilgiyle takip ediliyordu. Bunun en büyük sebebi de dünyanın en futbolcuları olarak ün salan Portekizli Cristiano Ronaldo ve Arjantinli Lionel Messi'nin maçlarda forma giyiyor olmasıydı. Tüm dünya, onların "dünyanın en iyi futbolcusu" ünvanını kazanmak için verdikleri mücadeleyi heyecanla izledi.

Cristiano Ronaldo yeni heyecanlar için İspanya Ligi'nden ayrılıp İtalya Ligi'nden Juventus takımına geçiş yapsa da Messi-Ronaldo rekabeti ebediyen devam ediyor. Barcelona'lı oyuncu Leo Messi, Cristiano Ronaldo ile olan rekabeti sevdiğini vurguladı.

CRİSTİANO RONALDO KORONAVİRÜSE YAKALANMIŞTI

Lionel Messi, geçtiğimiz günlerde koronavirüse yakalandığı anlaşılan rakibi Cristiano Ronaldo'ya geçmiş olsun dileklerini iletti. Şampiyonlar Ligi organizasyonunda eski ama ebedi rakibi Ronaldo ile karşılaşmak istediğini, onunla olan rekabetinin çok özel olduğunu ve böyle bir rekabeti uzun yıllar muhafaza etmenin oldukça zor olduğunu vurgulayan Arjantinli yıldız, "Ronaldo ile karşılaştığımız maçlar çok özeldi. Tabii bunlar geçmişte kaldı." ifadelerini kullandı.

Leo Messi: Ronaldo ile olan rekabetimi seviyorum

Koronavirüs salgınından korunmak için kendine bir ada satın alan ancak geçtiğimiz günlerde koronavirüs testinin pozitif çıktığını öğrenen Cristiano Ronaldo'ya geçmiş olsun diyen Lionel Messi, "Umarım Cristiano Ronaldo hastalığını bir an önce atlatır ve Şampiyonlar Ligi'nde birlikte karşılaşırız. Onunla olan rekabetimizi seviyorum." dedi.