1994 yılında Kibariye tarafından seslendirilen "İçim Yanar Tenim Üşür", Linet'in güçlü yorumu ve Febyo Taşel'in düzenlemesiyle albümün en dikkat çekici şarkılarından biri olarak karşımıza çıkıyor.

Müzik dünyasının sevilen ismi Linet, "İçim Yanar Tenim Üşür" ile duygusal derinliği ve etkileyici performansıyla dinleyicilerin beğenisini kazanıyor. Şarkı, içinde barındırdığı duygu ve tutkuyla dinleyicileri derinden etkilemeyi başarıyor.

Selami Şahin'in en önemli eserlerini popüler müzik dünyasıyla buluşturan ‘’Selami Şahin Şarkıları 2’’ albümü, Gökhan Türkmen, Can Ozan, KÖFN, Koray Avcı, Göksel ve Linet’in ardından Ceylan Ertem, Serkan Kaya, Ümit Yaşar ve Elif Buse Doğan gibi birbirinden güçlü on farklı sürpriz sanatçıyı bir araya getiriyor.

Müzik direktörlüğünü Lider Şahin'in üstlendiği bu özel albüm, Türk müziğinin efsanevi eserlerini modern bir dokunuşla dinleyicilere sunarken, Selami Şahin’in zengin mirasını gelecek nesillere aktarıyor ve dinleyicilere unutulmaz bir müzikal deneyim yaşatıyor.

Linet'in yorumladığı “İçim Yanar Tenim Üşür" 19 Nisan Cuma gününden itibaren Lider Müzik etiketiyle tüm dijital platformlarda yayında!