Bugün kapısından binlerce kişinin geçtiği Çitlekçi, pandemiyle beraber değişen alışveriş alışkanlıklarımızı da dikkate alarak birçok şubesiyle birlikte hizmet veriyor. Evlerimizden eksik etmediğimiz, sağlığımıza katkı sunan Çitlekçi; Kocaeli, Bursa, İstanbul ve İzmir’de açtığı şubeleriyle 2023 yılı itibarıyla mevcut mağaza sayısını iki katına çıkarmayı hedefleyerek büyüme planlarını son sürat sürdürmektedir.

Çeşit çeşit kuruyemişleriyle sevenlerine seslenen Çitlekçi; modern mağazaları, otopark seçeneği, ödün vermediği lezzeti ve müşteri memnuniyetine dayalı hizmet anlayışıyla da kuruyemiş sektörünün gelişimine destek oluyor. Siz de favori lezzetlerinizi dilerseniz evinizden çıkmadan www.citlekci.com.tr ’dan, dilerseniz de size en yakın Çitlekçi şubesinden temin edebilirsiniz.

ANKARA’NIN MERKEZİNDE YÜKSELEN YAŞAM PROJESİNİN MİMARI TUNÇLAR HOLDİNG

Tunçlar Holding çatısı altında faaliyet veren Tunç Park Ankara, yatırım değeri yüksek projelere hayat vererek 40 villa projesi ve 1.000 konutluk inşaat sözleşmesiyle adından söz ettiriyor.

Şimdi de Ankara’nın merkezinde yükselen Yaşam Projesi ile şehre yeni bir hava katıyor. Lüksü yeniden konumlandıran mimarisi, modern daireleri, sosyal alanları, ince düşünülmüş detayları ve fonksiyonel bir yaşam vaat eden özgün tasarımlarıyla huzur ve refahı buluşturuyor. Benzersiz şehir manzarasıyla ayrıcalıklı bir yaşam fırsatı sunan Tunç Gold Yapı, örnek dairesiyle misafirlerine kapısını aralıyor.

2023 yılında hedeflerini daha da büyüterek ilerleyen Tunç Gold Yapı, farklı mimari konseptleri geliştirerek yeni projeleriyle şehrin silüetini değiştirerek çalışan ve konfor arayan tüketicilerin tüm beklentilere karşılık verecek.

TUNÇLAR HOLDİNG İSTİHDAM SAĞLAMAYA DEVAM EDİYOR!

Şeffaf ve insan odaklı çalışma prensibiyle hizmet veren Tunçlar Holding, bünyesinde bulunan 1.300 personeli ile kalite merkezli hizmetler sunuyor. Güçlü bir şirketin ancak güçlü bir ülkeyle var olacağına inanarak iş imkânı yaratmaya devam eden Tunçlar Holding, 2023 yılında bünyesindeki personel sayısını iki katına çıkarmayı hedefleyerek daha fazla istihdam sağlamayı planlıyor. Türkiye’nin çeşitli yerlerinde, farklı faaliyet alanlarıyla ön plana çıkan Tunçlar Holding, aydınlık ve nefes alan bir gelecek için de çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Yeşil enerji kapsamında fabrikalarını dönüştürerek yenilenebilir enerji kaynakları kullanarak modern tesislerinde faaliyetlerine devam ediyor.

TUNÇLAR HOLDİNG GÜNEŞ ENERJİSİ YATIRIMLARINA BAŞLADI

Bronze Enerji markasıyla faaliyet alanını genişleten Tunçlar Holding, çeşitli yöntem ve teknikler kullanarak yenilebilir enerji üretimine başladı. Sürdürülebilir şirket politikaları gereğince adım atan Tunçlar Holding, 2023 yılındaki hedeflerini şu sözlerle ifade etti:

Bronze Enerji markamızla hem yeşil bir gelecek için çalışıyor hem de şirketimizin öz kaynaklarını verimli bir şekilde kullanıyoruz. Üretimini gerçekleştirdiğimiz güneş enerjisi ile Çitlekçi mağazalarının da elektrik ihtiyacını karşılayarak kendi kendine yeten bir firma olmaya özen gösteriyoruz. Amacımız, üretimden tedariğe kadar tüm süreçleri tek bir çatı altında toplayarak birçok alanda uzmanlaşmış, ayrıcalıklı ve kaliteli hizmetlerimizle ülke ekonomimize destek olmak, toplumumuzun tüm ihtiyaçlarına karşılık verebilmektir.

2023 yılında hayata geçireceğimiz yatırımlarımızla da kısa sürede başarıya ulaşacağımıza inanıyoruz.”