Bozdağ Film’in yapımcılığını gerçekleştirdiği, başarısı dünya çapında bilinen Kuruluş Osman dizisinde 'Cerkutay' adlı karaktere hayat veren Çağrı Şensoy, oynadığı karakterin ve dizinin kendisine olan etkisini anlattığı röportajda, kötü adam oynamanın zor iş olduğunu dile getirdi.

Şensoy, Bozdağ Film Youtube kanalında yayınlanan özel bir röportaj verdi. Cerkutay karakteriyle dizide yer alan Çağrı Şensoy, Kuruluş Osman dizisinin 10. bölümünde Moğol komutanı Cerkutay karakteriyle diziye giriş yapmıştı.

SORUMLULUK DUYGUSU ARTIYOR

Kuruluş Osman'ın sevilen oyuncularından Çağrı Şensoy, setteki ilk gününü şu sözlerle anlattı:

"Setteki atmosferi emeği görünce insanın üstündeki sorumluluk duygusu da artıyor. Setteki ilk günüm izleyerek ve büyülenerek geçti. İhtişam duygusu, bende büyük bir coşku yarattı."

CERKUTAY'IN HAYAL EDİLEMEYEN TARAFLARI ÜSTÜNDE DURMAYA ÇALIŞTIM

Cerkutay karakteriyle ilgili konuşan Çağrı Şensoy, kötü adam oynamanın oldukça zor bir olduğunu belirterek işin tek boyutlu ve karikatür olması riskinin, kendi açısından bir problem teşkil ettiğini itiraf etti. Kuruluş Osman Cerkutay karakterinin hayal edilemeyen, farklı yönleri üzerinde durmaya çalıştığını söyleyen Şensoy, senaryonun ve tüm tasarımın bu yolda ona yardımcı olduğunu belirtti. Cerkutay karakterini oynamanın kendisi için oldukça yeni, diri, farklı ve eğlenceli bir yolculuk olduğunu söyledi. 

Cerkutay'ın hikayesi ikinci sezonda oldukça farklı

Kuruluş Osman 2. sezonda, Cerkutay karakterinin hikayesinin oldukça farklı ilerlediğini ifade eden Şensoy, bu sezonun Cerkutay için fazlasıyla hareketli geçtiğini de söyledi. Cerkutay'ın, Geyhatu ile karşı karşıya gelip kelleyi vermesinden önce o yolculuğu bitirdiğini söyleyen Şensoy, karakterinin şu an Bizans'la birlikteymiş gibi göründüğünü belirterek, "Cerkutay bu, onun nereden çıkacağı hiç belli olmaz, o her yerden çıkar." diyerek yeni bölümler hakkında Kuruluş Osman dizisi takipçilerine bir mesaj göndermiş oldu.

Çağrı Şensoy özel röportajı, Kuruluş Osman Youtube kanalında

Cerkutay karakterine hayat veren Çağrı Şensoy, Kuruluş Osman Youtube kanalına konuşarak özel bir röportaj verdi. İşte röportajın tamamı...