Başrolünü Burak Özçivit'in üstlendiği tarihten esinlenerek çekilen dizi olan Kuruluş Osman son bölüm ile seyirciyi ekranlara kilitledi. Başarılı oyuncu kadrosu ve tarihten esinlenerek işlediği konularla dikkat çeken Kuruluş Osman dizisinin yeni bölüm fragmanı da yayınlandı. Kuruluş Osman 35. bölüm fragmanı haberimizde yer almaktadır. Ayrıca haberimizde Kuruluş Osman 34. bölüm özeti de bulabilirsiniz. 

KURULUŞ OSMAN 35. BÖLÜM FRAGMANI

Kuruluş Osman yeni bölüm fragmanı, dizinin resmi Youtube kanalı üzerinden yayınlandı.

KURULUŞ OSMAN 34. BÖLÜM ÖZETİ

Osman Bey, Kulucahisar'a İstanbul'dan destek birlikleri getirildiğinin haberini almıştır. Ayrıca bir Türk beyinin kızı Targun Hatun'un da Bizanslılar tarafından kaçırıldığını öğrenen Osman Bey, Targun Hatun'u kurtarmanın ve Kulucahisar'ı geri almanın yolunu arar.

Öte yandan Nikola, Söğüt'e yapacağı saldırıyı planlamakla meşguldür. Savcı Bey, Geyhatu tarafından Beylerbeyi olarak ilan edilen Yavlak Arslan'ın toyuna katılmak için obadan ayrılır. Ertuğrul Bey'in ise sağlık durumu her geçen gün kötüye gider. Osman Bey toya davet edilmemiştir. Bu sebeple Söğüt'e gider, Savcı Bey ve Yavlak Arslan karşısında dikilerek beylik hedefini açıklar.

KURULUŞ OSMAN 34. BÖLÜM İZLE

Kuruluş Osman son bölüm ATV internet sitesi üzerinden yayınlandı. Burak Özçivit'in yer aldığı Kuruluş Osman yeni bölümü ATV sitesinden izleyebilirsiniz.