Başrolünde Burak Özçivit'in yer aldığı ATV'nin en iddialı dizileri arasında ilk sıralarda yer alan Kuruluş Osman dizisi, geçtiğimiz Çarşamba günü saat 20:00'da 32. bölümüyle ekranlara geldi. Kuruluş Osman son bölüm oldukça ilgi gördü. Peki Kuruluş Osman 33. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kuruluş Osman 32. bölümde neler yaşandı? Haberimizde Kuruluş Osman 33. bölüm fragmanı bulabilir ve Kuruluş Osman 32. bölüm full tek parça izle bağlantısına ulaşabilirisiniz...

Kuruluş Osman 33. bölüm fragmanı

Dizinin Youtube kanalı üzerinden Kuruluş Osman yeni bölüm fragmanı yayınlandı.

Kuruluş Osman 32. bölüm özeti

Osman Bey, Bamsı Bey'in de yardımıyla Flatyos tarafından kurulan tuzaktan kurtulur. Yavlak ve Mönke ise Arslan tarafından kurulan tuzağa düşer ve esir olan Savcı Bey'i kurtarmak için düğmeye basar. Kayı Obası'na geri dönen Bamsı Bey, Ertuğrul Bey ile buluşur. Göktüğ zindandan kaçmıştır. Flatyos ve Nikola ise buna karşılık olarak Gündüz Bey'e beklenmedik bir saldırı düzenleyerek anlaşmayı bozmuştur. Osman Bey'in karşısında yer alan Yavlak Arslan, Nikola ile güçlerini birleştirir. Geyhatu ve nökerleri Kayı Obası'na giriş yapar. Osman Bey, onları durdurabilmeye gücü yetecek tek kişidir.

 

Kuruluş Osman son bölüm! Kuruluş Osman 32. bölüm izle

Sevilen dizide heyecan dorukta devam ediyor. Diziseverler de diziyi tek parça izleyebilecekleri bir bağlantı arıyor. Kuruluş Osman son bölümü haberimizdeki bağlantıya tıklayarak izleyebilirsiniz.

KURULUŞ OSMAN 32. BÖLÜM FULL TEK PARÇA İZLE