Kurtlar Vadisi Kaos ne zaman başlıyor? Kurtlar Vadisi Kaos konusu ne ve oyuncuları kim? Necati Şaşmaz'ın geri dönüş müjdesi verdiği Kurtlar Vadisi Kaos ile ilgili araştırmalar tüm hızıyla devam ediyor. Dizinin sevenleri ve hayranları büyük bir merakla Kurtlar Vadisi Kaos ne zaman başlıyor, ilk bölüm tarihi açıklandı mı sorularının cevaplarını arıyor. İşte ayrıntılar...

KURTLAR VADİSİ KAOS NE ZAMAN BAŞLIYOR? 

Necati Şaşmaz'ın açıklamaları sonrası merakla beklenen Kurtlar Vadisi'nin ekrana dönüş tarihi ve yeni oyuncuları henüz belli olmadı. Yapımcıdan gelecek açıklama bekleniyor. Dizinin henüz çekimleri başlamadı ve dolayısıyla herhangi bir fragmanı da yayınlanmış değil...

KURTLAR VADİSİ KAOS KONUSU NE? 

Necati Şaşmaz yaptığı açıklamada daha önce "Kaos yönetimi diye bir ideoloji var. O ideolojide dünyayı kaosa yöneltip, kaos ile yönetmek. Biz de bu kaos yönetiminden nasıl kurtulabiliriz, nasıl çıkış sağlayabiliriz derdini anlatmaya çalışacağız." demişti.

"Kaos durumlarında elimizden neler alınır, nelere karşı savaşmamız gerekir, nelerden muzdarip olabiliriz. Bunları hikayemizde anlatmaya çalışacağız." diyen Şaşmaz, dizinin iddiasını şu sözlerle anlatmıştı:

"Yakın coğrafyamızda, körfez olsun, bu civardaki ülkelerde, siyasi ve coğrafi denklemde bizler nerede olacağız, nasıl duracağız, neler yapabiliriz. Bunları irdeleyecek hikayelerimiz olacak. Global anlamda da Myanmar'dan Afganistan'dan Makedonya'ya hatta Amerika'ya uzanan hikayeler olacak diye şimdiden müjde verebilirim."