Ordu'nun Altınordu ilçesinde polisin bir barakaya yaptığı baskında 16 kişi kumar oynarken yakalandı. Yapılan operasyonda gözaltına alınan kişilere toplam 50 bin 400 TL para cezası kesildi. Ordu Valisi Tuncay Sonel ise sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla tepkisini 'Ne diyeyim ki' sözleriyle gösterdi.

Ordu Emniyet Müdürlüğü

Ordu Altınordu İlçe Emniyet Müdürlüğü, Karapınar Mahallesisinde 1209 numaralı sokakta bulunan barakada kumar oynandığı ihbarı ile operasyon düzenledi. Yapılan operasyonda baraka baskınında 16 kişinin kumar oynadığı tespit edildi. Yapılan baskında barakada ve şüphelilere ait araçlarda yapılan aramada; 2 ruhsatsız tabanca, 1 markası ve modeli belli olmayan eski paslanmış tabanca, 1 tüfek, özellikleri ve menşei belli olmayan 3 namlulu eski 1 tabanca, 1 muşta, 4 bıçak, 2 hançer, 1 özel yapım balta, 10.50 gram esrar ele geçirildi. Baskın sonrası gözaltına alınan kişiler hakkında Covid-19 tedbirlerini ihlalden toplamda 50 bin 400 TL para cezası kesildi.

Ordu Valisi Sonel'den 'Ne Diyeyim Ki' Tepkisi

Operasyon sonrasında sosyal medya hesabından açıklama yapan Ordu Valisi Tuncay Sonel, Bir ilçemizde emniyet sorumluluk bölgemizde tespit edilen bir kulübede 16 kişi kumar oynarken yakalandılar.

 

 Ordu Valisi Tuncay Sonel Twitter Paylaşımı