Bugünün en iyi performans göstereni, Conflux'un Web3 altyapısını ve oyun projelerini geliştirmek için BlockBooster ile ortaklık kurmasının ardından %8,3 artış gösteren CFX oldu.

2018'de piyasaya sürülen Conflux Network (CFX), iş kanıtı ve hisse kanıtını birleştiren, token stake etmeye ve son Hydra yükseltmesiyle gelişmiş güvenliğe izin veren hibrit bir blok zinciridir. Kriptodan kriptoya ticarete odaklanarak Çin'in düzenleyici çerçevesi içinde faaliyet göstermektedir. Conflux, Web3 Altyapı, Sosyal ve Oyun projelerine odaklanmak için Asya merkezli bir girişim stüdyosu olan BlockBooster ile stratejik bir ortaklık kurdu. Bu ortaklık, Conflux ekosistemi içinde Web3 kuluçka fırsatlarının belirlenmesini ve Conflux kurucuları için ortaklaşa büyük etkinlikler düzenlenmesini içerecektir. Daha fazla güncellemenin gelmesi bekleniyor.

WEN meme coin'in Solana blok zincirinde kısa süre önce yapılan airdrop'u büyük ilgi ve hareketlilik yarattı. WEN, Jupiter DEX kullanıcıları, NFT projesi sahipleri ve Solana Saga akıllı telefon sahipleri de dahil olmak üzere bir milyondan fazla Solana cüzdanına dağıtıldı ve her bir cüzdana 643.652 WEN verildi ve mevcut fiyatına göre değeri 90 doların üzerindeydi. Başlangıçtaki bazı fiyat artışlarına rağmen, WEN'in değeri bir kuruşun çok az bir kısmına yerleşti. Phantom cüzdanında performans sorunları yaşanmasına rağmen, Solana ağı etkinlik sırasında istikrarlı kaldı. Bu airdrop, Jupiter'in kendi tokenı JUP için tekrar kullanılacak olan yeni launchpad'i için bir testti. Etkinlik, meme coinlerin oynaklığını ve airdrop sonrası önemli fiyat hareketleri potansiyelini vurgulamaktadır.