Türk futbolunun simge isimleri arasında yer alan deneyimli çalıştırıcı Yılmaz Vural, ikinci kez yakalandığı yeni tip Koronavirüs (Kovid-19) sebebiyle bir hastanenin yoğun bakım servisinde tedavi görüyordu. Vural, geçtiğimiz günlerde yoğun bakım servisinden çıkarılarak normal odaya alındı. Deneyimli teknik adam ilk defa konuştu. Mesajında, kendisi için dua eden ve desteğini esirgemeyen herkese teşekkür ettiğini açıkladı.

DUALARLA HAYATA TUTUNMAYI BAŞARDIM

Yılmaz Vural, mesajında maske, sosyal mesafe ve temizlik kuralları başta olacak şekilde Sağlık Bakanlığı tarafından defahatle vurgulanan bütün tebdirlere sıkı bir şekilde uyum gösterilmesi gerektiğini ifade etti.

Sevenlerinin ettiği dualar sayesinde hayata tutunmayı başardığını dile getiren deneyimli teknik adam, kendisini destekleyen herkese teşekkür ettiğini açıkladı.

DESTEK OLAN ÖZEL İNSANLARA TEŞEKKÜR EDERİM

Başta Sayın Cumhurbaşkanım Recep Tayip Erdoğan olmak üzere bütün siyaset partisi liderlerine, kulüplerin başkanlarına, hem futbolun içinde olup hem de olmadan kendisine destek veren, dualar ile destek olan özel insanlara seslenen 67 yaşındaki teknik adam, "Teşekkür ederim. Benim için ettikleri dualarla yaşama tutundum." ifadelerini kullandı.