Yaşanan olay, saat 15.00 sıralarında Fatih Mevlanakapı Mahallesi Silivrikapı Yağhane Sokaktaki 4 katlı bir binanın giriş katında meydana geldi. alınan bilgiye göre, üç arkadaşının kaldığı eve misafir olarak geçen Afgan uyruklu Abdulahad Zadran'dan (24) arkadaşları, sabah saat 10.00 sırlarından beri ulaşamayıp habber alamadı. Gencin kaldığı odaya giden arkadaşları, kaldığı odada hareketsiz yatarken gördü. Bunun üzerine gençlerden biri durumu hemen polise bildirdi. Olay yerine hemen sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yapmış oldukları kontrolde, 24 yaşındaki gencin yaşamını yitirdiği belirledi. Durumdan şüphelenen sağlık ekipleri, profesyonel doktorun gelmesi için polise başvurdu.

Pois 3 arkadaşı karakola götürdü

Bunun üzerine olay yerine profesyonel doktor sevk edilerek, evde ve ceset üstünde inceleme yapıldı. Doktor yapmış olduğu incelemede, gencin şüpheli bir biçimde öldüğünü ancak kesin sebebinin yapılacak otopsiden sonra belirleneceği bildirildi. Polis ekipleri, doktorun raporunun ardından Afganistanlı Zadran'ın evlerine gittiği 3 kişiyi, ifadeleri alınmak üzere karakola götürdü.

Daha sonra polis ekipleri, olay yerinde delil incelemesi yaptı. Yapılan incelemeden sonra 24 yaşındaki gencin cesedi otopsi yapılmak üzere adli tıp kurumuna gönderildi.

Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.