Evli ve 2 çocuk annesi olduğu bilinen 40 yaşındaki Songül Biçim isimli kadın, ikamet ettiği Bursa'dan geçtiğimiz ay yola çıkarak Şanlıurfa'ya gitti ve buradaki yakınına taziye ziyaretinde bulundu. Ziyaret sonrasında evine dönmek üzere yola çıkan Biçim, Eskişehir Sivrihisar ilçesi yakınlarına geldiğinde feci bir trafik kazası geçirdi. Kazanın şiddetiyle kadının yüzü ikiye ayrıldı ve yüzündeki tüm kemikler kırıldı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, talihsiz kadına ilk müdahaleyi olay yerinde gerçekleştirdi. Ardınan kadın Eskişehir Şehir Hastanesi’ne kaldırıldı.

OPERASYON 10 SAAT SÜRDÜ

Eskişehir Şehir Hastanesi Plastik Cerrahi Kliniği’nde 10 saat süren operasyonda 10'dan fazla plak ve 40'tan fazla vida kullanılarak kadının ayrılan yüzü birleştirildi. Dikişlerin ardından talihsiz kadın normal servise alındı.

Operasyonun ardından Biçim tekrar konuşmaya ve yemek yemeye başladı. Kazayla ilgili hiçbir şey hatırlamadığını söyleyen Biçim, "Şanlıurfa'ya cenazeye gittik, Bursa'ya evimize dönecektik. Kaza olunca kendimi kaybettim. Burada hastanede gözümü açtım. Şükürler olsun, doktorlarımızın sayesinde hayattayım. Allah hepsinden razı olsun, hepsi çok iyiler. Aynada yüzümü gördüm. Yüzüm çok kötü olmuştu ama şu an iyiye gidiyor şükürler olsun. Bana dua etsinler." dedi.