Yaşadığı korkuyu sosyal medya platformu Twitter'dan bütün detaylarıyla anlatan Kamişli, iş için her gün Ankara'dan Kırıkkale'ye gitmek zorunda kaldığını, yorgun olduğundan ötürü Kırıkkale'de Hotel Carmine adında bir otelde konaklamaya karar verdiğini belirtti.

Olayda bahsi geçen kişinin Seyit Muhammet Sarı olduğunu bildirerek söze başlayan Kamişli'nin ifadelerinden satır başları şu şekilde:

"07.09.2020 tarihinde 1 geceliğine oda kiraladığım Kırıkkale Carmine Hotel’de yaşadığım bu olayı sizlerin de öğrenmesini istiyorum. Pazartesi günü 18:30 sularında otele giriş yaptım. Markete gidip geldiğimde kapılarda bulunan ve her oda için ayrı ayrı verilen kartlı geçiş sisteminde herhangi bir problem yaşamadan odama çıkış ve giriş yaptım."

HİÇ TANIMADIĞI BİR ADAMLA KARŞILAŞTI

"İşlerimi halledip 01:00 civarında uyudum. Saat 02:40 – 02:50 civarında bir anda uyandım ve yatağımda daha önce hiç tanımadığım ve görmediğim bir adamın oturup bana baktığını gördüm. Ne kadar süredir orada olduğu hakkında bir bilgim olmamakla beraber gözlerimi açtığımda şahsın beni izlediğini gördüm. Anın şoku ve korkusuyla ‘Sen kimsin, burada ne işin var?’ diye bağırdım fakat yaşadığım korkudan dolayı olduğum yerden kalkamadım."

SİGARA ALDIM, İÇECEĞİM

"Sonrasında bahsi geçen kişi bana ‘Sen Nurbanu’nun arkadaşısın, seninle bir şey konuşmam lazım’ dedi ama ben hayatım boyunca Nurbanu adında herhangi bir kişiyle iletişim bile kurmadım. ‘Nurbanu kim? Çık git odamdan.’ diyerek kendimden uzaklaştırmaya çalıştığım bu kişi yaptığı taciz yetmezmiş gibi bir de küstahça ‘Senden bir sigara aldım, onu içip gideceğim’ dedi. ‘Defol git!’ diye bağırdığım sırada hala yaşanılan olay normalmiş gibi ayakkabısını çıkartarak yastığımın olduğu yere koydu."

HEMEN RESEPSİYONU ARADI

"Etrafa baktığımda valizimin üzerinde bana ait olmayan bir ceket olduğunu da gördüm. Bunların yaşandığı saniyelerde korkudan hareket edememiştim fakat ayakkabısının çıkmasıyla birlikte olayın farklı bir yere evirileceğini düşünüp olduğum yerden bir hışımla kalktım ve otel resepsiyonunu aramak için elimi, otel odasında bulunan telefona uzattım. Telefona yöneldiğimi gören bu adam kolumdan tutmaya yeltendi fakat hemen kolumu çektim ve resepsiyonu aradım."

ODADAN KAÇTI

"Resepsiyon görevlisini çağırdığımı gören şahıs bavulumun üzerindeki ceketini de alarak odamdan kaçarak uzaklaştı. Resepsiyon görevlisine olayı kapı eşiğinde anlattıktan ve görevli gittikten saniyeler sonra kapım tekrar çalındı ve görevlinin tekrar geldiğini düşünerek kapıyı açtım. Odamdan çıkmadan sağ ve sol koridor devamına baktığımda kolon arkasından sessiz ol anlamında ‘Şşt’ işareti yapan bu adamı tekrar gördüm. Hemen kapımı kilitledim ve polisi aradım. 155’i aradığımda ‘Rüya görmüş olabilirsiniz hanımefendi, emin misiniz?’ sorusu ile karşılaştım."

KORKUDAN OTEL ODASINDAN ÇIKAMADI

Yaşadığı korkunun üzerine polislerin bu sorusuna çok sinirlendiğini bildiren Kamişli, yaşadıklarından emin olduğunu aktarıp ekiplerin acilen Carmine Hotel 2.kat 221 numaralı odaya gelmesini istedi.

Kamişli, "Şahsın bu süreçte odamın kapısını bir kez daha tıklatması üzerine odamdan çıkamadım ve bu korkuyla odamda hapis kaldım." dedi.

BAŞINIZA DAHA NE GELMESİ GEREKİYORDU?

Kamişli resepsiyonu aradığında görevlilerin bahsi geçen adamı gördüğünü öğrenerek odadan çıktı. Lobide iki erkek misafirle karşılaşan Kamişli, adamın bu 2 erkek şahsında odasına girildiği ve birine yumruk atılırken diğerinin odasında şahsın gömleğini çıkarttığını öğrendi. 

Erkek misafirlerin şikayetçi olmayacağını söylemeleri üzerine Kamişli, "Nasıl şikayetçi olmazsınız, başınıza daha ne gelmesi gerekiyordu?" diye sordu. Ekipleri arayarak adamdan şikayetçi oldu.

PEŞİNİ BIRAKMAYACAĞIM

Olayların ardından hukuki süreci başlattığını bildiren Kamişli, "SEYİT MUHAMMET SARI ve daha niceleri toplumdan temizlensin. Artık hiçbirimiz tacize, psikolojik şiddete ve daha da ötesinde tecavüze ve yahut cinayete kurban gitmesin." dedi.