Konyaspor - Beşiktaş maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? Beşiktaş, Ziraat Türkiye Kupası çeyrek finalinde Konyaspor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. Siyah-Beyazlı takım, son 16 turunda Çaykur Rizespor’u 1-0 yenerek çeyrek finale yükseldi. Konyaspor ise Gaziantep’i 2-1 yenerek tur atlamayı başardı. Beşiktaş, kupada son olarak 2017-2018 sezonunda yarı final oynamıştı. Yarı finalde Fenerbahçe ile eşleşen Kara Kartal, sahasındaki maçtan 2-2 beraberlikle ayrılmıştı. Kadıköy’deki karşılaşmada yaşanan olaylar nedeniyle sahadan çekilen Beşiktaş, Türkiye Futbol Federasyonu’nun kaldığı yerden oynanmasına karar verdiği maça çıkmamıştı. Beşiktaş, hükmen 3-0 mağlup sayılarak kupaya veda etmişti. Bir yıl sonra ise cezalı olduğu için kupaya katılamamıştı.

Beşiktaş - Konyaspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? 

MEDAŞ Konya Büyükşehir Stadı'nda oynanacak karşılaşma saat 20.45'te başlayacak. Mücadeleyi hakem Ali Palabıyık yönetecek. A Spor'dan naklen yayınlanacak.

Konyaspor - Beşiktaş muhtemel 11'ler:

Konyaspor: Eray, Skubic, Ahmet, Abdülkerim, Guilherme, Jevtovic, Hadziahmetovic, Shengelia, Miya, Kravets, Sekidika

Beşiktaş: Utku, Rosier, Vida, Montero, N’Sakala, Necip, Oğuzhan, Hasic, Ljajic, N’Koudou, Cenk (Larin)

Beşiktaş, hafta içinde Süper Lig’de konuk ettiği Konyaspor’u 10 kişi kalmasına rağmen 1-0 mağlup etti. Siyah Beyazlı takım, sezonun ilk yarısındaki karşılaşmada ise rakibine deplasmanda 4-1 mağlup oldu.

Cenk Tosun ilk 11’de

Kara Kartal’da 2014-18 tarihleri arasında sergilediği başarılı performansın ardından 26 milyon Euro karşılığında İngiltere Premier Lig ekibi Everton’ın yolunu tutan Cenk Tosun, 3 yıl sonra Beşiktaş’a geri dönmüştü. Ara transfer döneminde takıma kazandırılan 29 yaşındaki futbolcu, sezon sonuna kadar Siyah-Beyazlı formayı giyecek. İngiltere’den geldiği için 1 haftalık bir karantina süreci geçiren tecrübeli oyuncu, bu zamanı tamamlamasının ardından takımla çalışmalarını yaptı. Yıldız isim, 3 idman sonrasında takımının Konyaspor kafilesinde yer aldı. Herhangi bir eksiği bulunmayan başarılı futbolcunun, bugünkü maça ilk 11’de başlama ihtimali bulunuyor. Konuyla ilgili olarak son kararı teknik direktör Sergen Yalçın, maç saatinde verecek. 

Tam 1141 gün sonra...

Siyah-Beyazlılar’daki son maçına 28 Aralık 2017 tarihinde Osmanlıspor’la oynanan kupa maçıyla çıkan Cenk Tosun, tam 1141 gün sonra Beşiktaş formasını ilk kez bu akşam giyecek. Başarılı futbolcu, bıraktığı yerden devam edip yine bir kupa mücadelesiyle macerasını sürdürecek. Sergen Yalçın’ın, ilk 11’de oynamak için istekli olan oyuncusunu, pazartesi günkü Gençlerbirliği mücadelesinde de görevlendirmeyi düşündüğü belirtildi.

Deplasmana 3 eksikle

Siyah-Beyazlılar, Konyaspor ile oynayacağı Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final maçı için dün akşam saatlerinde Konya’ya gitti. Ekipte, sakatlığı bulunan; Dorukhan, Rıdvan ve yeni transfer Bilal Ceylan yer almadı. Beşiktaş kafilesi, Asbaşkan Emre Kocadağ başkanlığında özel uçakla Konya’ya geldi ve ardından da kamp yapacağı otele geçti. Futbolcular, otel önünde bekleyen taraftarla fotoğraf çektirdi. 

N’Sakala ve Vida’ya durmak yok

Kara Kartal’ın Konyaspor karşılaşmasında iki sarı karttan atılan Fabrice N’Sakala ile sarı kart cezalısı konumunda olan Domagoj Vida, pazartesi günkü Gençlerbirliği mücadelesinde forma giyemeyecek. Teknik ekip, ligde yararlanamayacağı 2 oyuncuyu da Konya kafilesine dahil etti. Ligde haftayı dinlenerek geçirecek 2 oyuncunun bugünkü mücadeleye ilk 11’de başlaması bekleniyor.