Geçtiğimiz akşam saat 20.00 sularında meydana gelen olay İstanbul'da Şişli'ye bağlı Fulya Mahallesi Aşçılar Sokak'taki 33 numaralı 7 katlı binada yaşandı. Bir kadının balkondan düştüğünü gören vatandaşlar durumu polis ekiplerine bildirdi.

Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan kadın buradaki tüm müdahalelere rağmen hayata tutunmayı başaramadı. Eski kimnastikçi ve aerobik hocası olduğu bilinen Ukrayna asıllı Türk vatandaşı 43 yaşındaki Larysa Kuzyk'in ev arkadaşı konumunda bulunan biri kadın ikisi erkek olmak üzere üç şahıs gözaltına alındı.

Balkondan düşmesin diye tutmaya çalışmışlar

Kuzyk'in ev arkadaşı konumundaki şahıslar kadının alkol alarak balkon demirlerine çıktığını, burada aktrobatik hareketler yaptığı esnada dengesini kaybettiğini, düşmesin diye tutmaya çalıştıklarını fakat başarılı olamadıklarını söylediler.

'GÜRÜLTÜSÜZ BİR GÜN GEÇMEZDİ'

Kuzyk'in komşusu Mehtap Ülkü, 6-7 aydır binada oturduğunu ve bu sürede hiç gürültüsüz bir gün geçirdiğini hatırlamadığını söyledi. Ülkü, "Sürekli terasta arkadaşları ile parti veriyordu. Önceki gün de yine müzik sesleri geliyordu daha sonra pat diye bir ses duyduk, baktık ki düşmüş." ifadelerini kullandı.