AKP Kocaeli İl Başkanı Dr.Şahin Talus, “Büyükşehir Belediye Başkanımız ve il başkanlarımızla birlikte bütün ilçelerimizi dolaşarak, tam bir bütünlük sağladık. Lafla göz boyamak değil, çalışarak milletimizin gönlünde kalmak istiyoruz” dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından 7 Ocak’ta İstanbul’da yapılan toplantıda Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr.Tahir Büyükakın’ın yeniden aday ilan edilmesinin ardından Cumhur İttifakı çok kısa sürede önemli bir çalışmaya imza attı. Başkan Büyükakın, on günde 12 ilçede Cumhur İttifakı ilçe teşkilatlarıyla bir araya geldi. İzmit’te başlayan ziyaretler, Gölcük’te sona erdi.

İL BAŞKANLARI YAN YANA

AKP Kocaeli İl Başkanı Dr.Şahin Talus; Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Murat Nuri Demirbaş, Demokratik Sol Parti İl Başkanı Halim Dedeoğlu, Büyük Birlik Partisi İl Koordinatörü Metehan Küpçü ve İl Başkanı Av.Kaan Şendil’i ziyaretler başlayan programların, on gibi çok kısa sürede tamamlandığını belirtti. AK Parti ilçe başkanlıkları başta olmak üzere, Cumhur İttifakı ilçe teşkilatlarının tümünü günde en az iki ilçe olmak üzere ziyaret edildiğini belirtti. Başkan Büyükakın her ilçede, partililer tarafından büyük sevgi gösterileriyle karşılandı. Toplantılarda kadın ve gençlik kolları da hazır bulundu.