Antalya'nın Muratpaşa ilçesinde yer alan Yüksekalan Mahallesi, 538. Sokak üzerindeki 4 katlı apartmanda yaşayan 26 yaşındaki B.K. adlı şahıs, son anda ölümden döndü. İddiaya göre genç adam, kız arkadaşıyla tartışmasının ardından çatıya çıkarak alkol aldı ve burada intihara kalkıştı.

Aynı apartmanın ikinci katında ikamet eden sevgilisini bir başka erkekle gören B.K., sinir krizi geçirerek önce kendine zarar verdi, sonra 4 katlı apartmanın çatı katına çıkarak burada alkol almaya başladı. Genç adamın bir arkadaşı olay yerine gelince B.K. intihar edeceğini söyledi. Bunun üzerine diğer genç, durumu polis ekiplerine bildirdi. Olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

POLİSLERİN YANINA GELMESİNE İZİN VERMEDİ

Alkolün etkisiyle ne yaptığını bilmeyen genç adam, olay yerine gelen polislerin çatıya çıkmasına izin vermedi. Genç adamın alkollü olduğu ve bir ara arkadaşının elinden öperek onunla sohbet etmeye başladığı görüldü. Bunun üzerine olay yerine müzakereci polisler geldi.

ÇATININ UÇ KISMINA KADAR İLERLEDİ

Genç adam müzakereci polislere de sıcak bakmayarak çatının en uç kısmına gitti ve burada uzanıp ayaklarını boşluğa sarkıttı. Antalya Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri, gencin düşme ihtimaline karşılık branda açtı. B.K. ise yattığı yerde sızdı.

Arkadaşı tarafından güvenli alana doğru çekildi

B.K. sızdıktan sonra çatıda bulunan arkadaşı uç kısma ilerleyip arkadaşını güvenli bir yere çekti. Burada kendisine yardıma gelen polis ekipleri, genci dikkatli bir şekilde çatıdan indirerek ambulansa kadar taşıdı. B.K. hastaneye sevk edildi.