BNP Paribas Cardif, kimlik hırsızlığı alanındaki mağduriyetleri gidermek amacıyla geliştirdiği "Güvenli Kimliğim" sigortası ile kişisel bilgileri hırsızlık ve dolandırıcılık risklerine karşı güvence altına alıyor.

ATM kapkaç teminatı ve hukuki harcamaları da içeren, tüm finansal kayıpları teminat limitleri dahilinde karşılayan “Güvenli Kimliğim” sigortası, acil nakit desteği ve ücretsiz antivirüs programı gibi kapsamlı ek hizmetleri ile de dikkat çekiyor.

Kimlik hırsızlığı, kişisel bilgilerinizin yasa dışı biçimde ele geçirilmesi ve bunların hırsızlık ya da dolandırıcılık amacıyla kullanması anlamına geliyor. Kimlik bilgilerimiz, nüfus cüzdanımızın kaybolması veya çalınmasıyla ele geçirilebildiği gibi dijital ortamda da çalınabiliyor. Günümüzde pek çoğumuz alışveriş ve bankacılık işlemleri de dahil olmak üzere çoğu işimizi internet üzerinden gerçekleşiyoruz. Girdiğimiz her uygulamada ve gezindiğimiz her sitede dijital ayak izimizi bırakıyoruz. Özellikle de internet üzerinde kullandığımız TC kimlik numaralarımızdan internet bankacılığı şifrelerimize, telefon numaralarımızdan adresimize kadar pek çok bilgi sebebiyle kimlik avcılarının hedefi haline gelebiliyoruz. Kimlik hırsızlığında en sık karşılaşılan yöntemler ise; para aklama ve dolandırıcılık amacıyla kullanmak için banka hesabı açmak, borçlandırmak için yeni kredi kartı hesapları açmak ve sosyal yardım ya da kredi almak için sahtekarlık yapmak olarak sıralanıyor.

Türkiye'nin en kapsamlı sigorta platformlarından biri olan BNP Paribas Cardif, kimlik hırsızlığı alanında giderek artan mağduriyetleri gidermek amacıyla geliştirdiği "Güvenli Kimliğim" sigortası ile kişisel bilgilerinizi hırsızlık ve dolandırıcılık risklerine karşı güvence altına alıyor. ATM kapkaç teminatı ve hukuki harcamalar da dahil olmak üzere, tüm finansal kayıpları karşılan “Güvenli Kimliğim” sigortası, acil nakit desteği ve ücretsiz antivirüs programı gibi kapsamlı ek hizmetleri ile de dikkat çekiyor. Üstelik Kaza sonucu vefat ve Kaza sonucu daimi maluliyet teminatlarıyla da kazalar karşısında sizi ve sevdiklerinizi güvence altına alıyor.

Kişisel verilerinizi kapsamlı teminatlarla koruma altına alın!

BNP Paribas Cardif hem kendinizi hem de kişisel bilgilerinizi hırsızlık ve dolandırıcılık risklerine karşı koruyan “Güvenli Kimliğim” sigortası ile kimlik hırsızlığı durumunda kimliğinizle sizin adınıza yapılabilecek kredi kullanma, internette işlem yapma ve adli bir suça karışmanıza neden olabilecek her türlü olaya karşı finansal kayıplarınızı güvence altına alıyor. Bu kapsamda ortaya çıkabilecek hukuki harcamalar da poliçe teminat limitleri dahilinde karşılanıyor. “Güvenli Kimliğim” sigortası ile mobil ve internet bankacılığı işlemlerinin yanı sıra banka ve kredi kartınızda kullandığınız şifrelerinizin dijital ya da fiziksel tehditler kullanılarak çalınması durumunda ortaya çıkabilecek finansal kayıplarınız yine poliçenizdeki teminat limitleri kapsamında ödeniyor. BNP Paribas Cardif’in “Güvenli Kimliğim” sigortası ile sunduğu kapsamlı teminatlar; Kaza Sonucu Vefat Teminatı, Kaza Sonucu Daimi Maluliyet Teminatı, Kimlik Hırsızlığı / Sahtekarlığı Harcamaları Teminatı, Hukuki Harcamalar, Gelir Kaybı, Zorunlu Seyahat Masrafları, İletişim Masrafları, Kişisel Şifre Çalıntı (PIN) Teminatı ve ATM Kapkaç Teminatı şeklinde sıralanıyor.

Ek hizmetlerle maksimum destek

BNP Paribas Cardif’in “Güvenli Kimliğim” sigortası, sunduğu geniş kapsamlı ek hizmetlerle de dikkat çekiyor. Poliçe sahipleri, güçlendirilmiş güvenlik koruması sağlayan güvenli tarayıcı yazılımdan, sigorta süreleri boyunca ücretsiz olarak yararlanabiliyor. Anti-Virus Programı Kaspersky Total Security Koruma; PC, Mac, IOS ya da Android cihazlara gerçekleştirilebilecek saldırılara ve casus yazılımlara karşı maksimum koruma sağlıyor.

Kişisel Veri İzleme Hizmeti de “Güvenli Kimliğim” sigortasının ek hizmetleri arasında yer alıyor. www.dijitalguvence.com platformuna kayıt olan poliçe sahiplerinin kişisel ve finansal verileri 7/24 web sitelerinde, deep ve dark net üzerinde siber saldırılara karşı izlenerek, bilgilerin kullanımı durumunda aksiyon önerileriyle birlikte bilgilendirme sağlanıyor.

Türk Ekonomi Bankası (TEB) şubelerinden temin edilebilen BNP Paribas Cardif’in “Güvenli Kimliğim” sigortası, müşterilerine Acil Nakit Desteği de sunuyor. Poliçe sahiplerinin kimlik hırsızlığı yaşaması durumunda Acil Durumlar, Acil Otel Faturalarının Ödenmesi ve Seyahat Biletlerinin Yenilenmesi için avans ödemesi yapılıyor.