Kırıkkale merkezde geçtiğimiz gün 8 kişi, zehirlendiklerinden ötürü Yüksek İhtisas Hastanesi'ne gelmişti. Zehirlenen vatandaşlardan 7'sinin yaşamını yitirdiği öğrenilmiş, hala yoğun bakımda olan Ö.Ö. isimli şahsın ise tedavisinin devam ettiği bildirilmişti. Olayla ilgili olarak 2 şahıs emniyet güçleri tarafından gözaltına alındı.

ŞÜPHELİNİN 59 SUÇ KAYDI VAR

Olayla ilgili yakalanarak gözaltına alınan Ö.U isimli şahıs, dün adli makamlara sevk edilmiş, burada mahkeme kararıyla "olası kastla adam öldürme" ve "sağlık için tehlikeli madde temini" suçlarından tutuklanmıştı.

Bir diğer şüpheli Özcan Ö. ise farklı suçlardan 59 suç kaydına sahip. Ayrıca şahsın alkol zehirlenmesinden zehirlenerek ölen M.Ö.'nün oğlu olduğu belirtildi.

EVLERİNDE ARAMA YAPILDI

İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şubesi ekipleri, şüphelilerin ev ve iş yerlerinde inceleme ve arama yaptı. Aramalarda kaçak olduğu tespit edilen alkollü içki, alkol yapımında kullanılan aroma, etil alkol, kaçak içki ve çeşitli markalarda cinsel ürün ele geçirildi.