CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun yakın zamanda yaptığı, "Uyuşturucu ve organ ticareti yapanlardan vergi alınmalı." sözleriyle halen alay ediliyor.

Bu konuda gülümseten bir tepki de Adana Tufanbeyli Belediye Başkanı Remzi Ergü tarafından ortaya koyuldu. Ergü, sosyal medyada büyük harflerle, "Duyuru!" diye başladığı paylaşımında, uyuşturucu ve organ ticareti yapanlara seslenerek, iş yeri açma ruhsatı için Adana belediyesine müracaat etmemelerini rica ederek, bu sektöre (!) ruhsat verilmeyeceğini söyledi.

KİMSENİN ANLAM VEREMEDİĞİ AÇIKLAMALAR

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, okuyana akıl tutulması yaşatan sözlerine tepki gelmeye devam ediyor. Yaptığı her yeni açıklamalayla alay konusu haline gelen Kılıçdaroğlu'na yeni bir tepki Adana Tufanbeyli Belediye Başkanı Remzi Ergü'den geldi. Ergü, yaptığı sosyal medya paylaşımıyla Kılıçdaroğlu'nu tiye aldı.

Hatırlanacağı üzere Kılıçdaroğlu, vergi konusunda eleştiri yaparak verginin organ ticareti, uyuşturucu tacirliği yapan kimselerden alınması gerektiğini savunmuş, hükümetin asgari ücretliyi vergilerle ezdiğini iddia etmişti. Bu sözlerin ardından pek çok isim, Kılıçdaroğlu ile alay etmişti.

İşte Kılıçdaroğlu'na yönelik eleştirinin tam hali...