CHP, İYİ Parti, HDP ve Saadet Partisi'nin toplanıp gizli bir şekilde anayasa hazırlığı yapmasına ilişkin iddialar halen gündemi kavururken, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, HDP ile ilgili olarak yaptığı, "HDP suç örgütü değildir." açıklamasının ardından skandal bir fotoğraf ortaya çıktı.

HDP'DEN SKANDAL GÖRÜNTÜ

Kılıçdaroğl, HDP'yi bir suç örgütü gibi göstermeye çalıştıklarını iddia etmişti. Söz konusu açıklamanın üstünden yalnızca birkaç saat geçtikten sonra HDP safından skandal bir fotoğraf ortaya çıktı. Ortaya çıkan fotoğrafta, Tunceli İl Teşkilatı yöneticileri ve HDP Milletvekili'nin Necmettin öğretmenin katili olan terörist İsmail Sürgeç'in evine gittikleri görüldü.

Fotoğraf: Sabah Gazetesi

TERÖRİST AİLESİNE TAZİYEYE GİTTİLER

Terörden Arananlar Listesi'nde adı 'kırmızı kategori'de yer alan azılı terörist İsmail Sürgeç, 10 Kasım 2020 tarihinde güvenlik güçleri tarafından öldürülmüştü. HDP'lilerin ise bu azılı teröristin ailesinin evine giderek taziyede bulundukları ortaya çıktı.

HDP Tunceli İl Teşkilatı ve milletvekili, Necmettin öğretmeni şehit eden bir saldırının talimatını veren azılı teröristin ailesinin yanına giderek taziyelerini iletti.

ÜZÜNTÜLERİNİ DİLE GETİRDİLER

Tunceli HDP İl Örgütü tarafından organize edilen taziye ziyaretinde; HDP İl Eşbaşkanları Nurşat Yeşil ile İbrahim Kasun veHDP Tunceli Milletvekili Alican Önl katılım gösterdi.

HDP'liler, kırmızı kategoriden aranan terörist İsmail Sürgeç'in ailesinin yanına giderek teröristin ölümünden duydukları üzüntüyü dile getirerek ailesine başsağlığı dileme rezilliğini gerçekleştirdi.

PKK KANALI ÜZERİNDEN YAYIN GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Skandal görüntüler, PKK terör örgütüne yakınlığı ile bilinen Fırat Haber Ajansı (ANF) tarafından yayınlandı. Söz konusu ziyaret, "HDP'liler, HPG Komutanı İsmail Sürgeç'in Ailesini Ziyaret Etti" başlığıyla yayınlandı.

7 KAHRAMAN ASKERİ VE BİR ÖĞRETMENİ ŞEHİT ETMİŞTİ

Azılı terörist İsmail Sürgeç, 10 Kasım tarihinde kahraman komandolar tarafından düzenlenen operasyon kapsamında Tunceli'deki Ahpanos Vadisi'nde öldürüldü. Başında 10 milyon ödül olan terörist, 24 yaşındaki öğretmen Necmettin Yılmaz'ın kaçırılıp öldürüldüğü saldırıya talimat vermiş, 7 askerin Tokat Reşadiye'de şehit olmasına sebep olan hain saldırıda yer almıştı.