Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin Türkiye Cumhuriyeti Büyük Millet Meclisi'ndekj (TBMM) grup toplantısında yaptığı konuşmada bu kez Ak Parti iktidarına oy veren çiftçileri hedef alarak, ellerinin oy verenlerin yakasında olacağına dair akıl almaz sözler sarf etti.

AK PARTİ'YE OY VEREN ÇİFTÇİLER DE ÇİFTÇİ Mİ DEĞİL YOKSA? 

Çiftçiler ile alakalı birtakim açıklamalar yapan CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, oylarını AK Parti’den yana kullanan çiftçileri hedef alarak, Mardin’de en fazla oy alan partinin AK Parti olduğunu anımsatarak, "Bu durum Şanlıurfa ve Konya'da da aynı. Tüm çiftçilere buradan sesleniyorum. İlk seçimle halen gidip oyunuzu AK Parti’ye verirseniz benim de iki elim sizlerin yakasında olacak." diyerek çiftçileri tehdit etti. Kılıçdaroğlu, bu durumun akıl almaz olduğunu savundu.

AYNI REZİLLİK ÖĞRETMENLER GÜNÜNDE DE YAŞANDI

Geçtiğimiz ay da yine böyle bir konuşmaya imza atan Kılıçdaroğlu, oyunu iktidardan yana kullanan öğretmenlere de çok ağır sözler kullanarak saldırmıştı. Kılıçdaroğlu, iktidara destek çıkan öğretmenin, öğretmen olmadığını savunarak, "Ben öyle öğretmene öğretmen demem." şeklinde konuşarak bütün tepkileri üzerine çekmişti.

HEM SUÇLU HEM GÜÇLÜ

Kılıçdaroğlu'nun bu sözleri Öğretmenler Günü'nde söylemesi de ayrı manidar olmuş, CHP Genel Başkanı'na bu sebeple yoğun tepki gelmişti. Ancak Kılıçdaroğlu tüm tepkilere rağmen öğretmenlerden özür dilemedi, bununla beraber üste çıktı