Dünya soykırıma ortak olmayacağını söyleyip kendisini yakarak hayatını kaybeden ABD'li asker Aaron Bushnell'i konuşuyor.

Orduda aldığı eğitimleri birincilikle bitiren Bushnell Bilişim Teknolojileri Altyapısı İzleme ve Gözetim görevlerinde çalışmıştı.

San Antonio'da evsizlere destek olan bir yardım kuruluşunda Bushnell ile birlikte çalışan Xylem, arkadaşını şu sözlerle anlattı:

"O, tanıdığım en ilkeli yoldaşlardan biri. Her zaman yüzünde bir gülümsemeyle herkes için kurtuluşu gerçekten nasıl başarabileceğimizi düşünmeye çalışıyor"

"İLKELİ BİR YARDIMSEVERDİ"

Çalıştığı yardım kuruluşu da Bushnell hakkında yayınladığı taziye yazısında şu ifadelere yer verdi:

"Aaron, evsizlere ve ortaya çıkan herhangi bir projeye yardım etmek için hemen harekete geçen, kuruluşumuzun ve topluluğumuzun değerli bir üyesiydi."

"Kendisi için henüz yeni olan bir şehirde yaptığı karşılıklı yardım çalışmalarında güvenilir ve ısrarcıydı."

YÖNETİCİLERİNDEN ÖVGÜ ALMIŞ

ABD Hava Kuvvetleri askeri Aaron Bushnell'e ait olduğu değerlendirilen ancak teyit edilemeyen sosyal medya hesaplarında, yazılım mühendisliğindeki tecrübeleri dikkati çeken Bushnell'in ekip çalışmalarında yöneticilerinden övgü aldığı belirtiliyor.

ABD Hava Kuvvetleri'nin aktif personeli olduğunu duyurduğu Bushnell'e ait olduğu değerlendirilen sosyal medya hesaplarından biri LinkedIn.

Kariyer hesabı LinkedIn'de Aaron Bushnell ismiyle yer alan profilde, bu kişinin, Utah eyaletinde Western Governor's Üniversitesi'nde Yazılım Mühendisliği bölümünde lisans eğitimi yaptığı belirtiliyor.

Bushnell'in, Southern New Hampshire Üniversitesi'nde Yazılım Mühendisliği bölümünde lisans eğitimi aldığı görülüyor.