2014 yılında fenalaşıp dengesini kaybederek düşen sanatçı Kenan Işık, yıllardır bilinci kapalı halde yoğun bakımda mücadele veriyordu. Kenan Işık'tan müjdeli bir haber geldi.

Kenan Işık'ın eşi Beril Işık, eşinin sağlık durumuyla ilgili kritik bir bilgi vererek Kenan Işık'ın olumlu yönde görüşme kaybettiğini söyledi. 2014 yılında düşmesi sebebiyle rahatsızlanan sanatçı Kenan Işık yıllardır bitkisel hayattaydı.

KENAN IŞIK'IN SAĞLIK DURUMU İYİYE GİDİYOR

Beril Işık, 6 yıldan fazla bir süredir yoğun bakımda bilinci kapalı bir şekilde tedavi gören Kenan Işık'tan müjdeli bir haber olduğunu duyurdu. Işık'ın tedavisinde başarıyı ulaşıldığı ve artık önceki sahaların çok daha ilerisinde olduğu belirtildi. Kenan Işık'ın artık iletişim kurabildiği ve uzun süre yardım almadan sandalyede oturabildiği öğrenildi.

VÜCUDUNU BÜTÜNÜYLE DİK TUTABİLİYOR

Yüksel Aytuğ'un yazısında yer alan bilgilere göre uzun yıllardır koma halinde tedavi altında bulunan sunucu ve usta oyuncu Kenan Işık, artık söylenenleri duyuyor ve gözleri ile konuşabiliyor ancak henüz tepki veremiyor. Çok yoğun bir şekilde ergoterapi ve fizyoterapi tedavisi görüyor. Gözleriyle etrafında olup biteni takip edebiliyor ve gözleriyle iletişim kurabiliyor. Bazen tekerlekli sandalyesi üzerinde tüm gün oturuyor. Vücudunu bütünüyle dik tutabiliyor. Daha önceden hiçbirini yapamıyordu.

Usta oyuncu ve sunucu Kenan Işık'a ne olmuştu?

Kenan Işık, 2016 yılında spordan çıktıktan sonra saunmaya girmiş ve orada fenalaşıp dengesini kaybederek yere düşüp kafasını çarpmıştı. Aldığı darbeden ötürü beyin kanaması geçiren Kenan Işık, ameliyata alındığı sırada haber kamuoyu ile paylaşılmıştı. Ameliyat oldukça uzun sürmüştü. Kenan Işık'ın yıllar süren yoğun bakım tedavisine başlanacağından kimsenin haberi yoktu.