Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs (kovid-19) futbol camiasında da etkisini göstermeye devam ediyor. Süper Lig ekiplerinden Kasımpaşa da 7 oyuncunun koronavirüse yakalandığı duyuruldu. Kulüp tarafından yapılan resmi açıklamada, Kasımpaşa'dan 7 oyuncunun koronavirüs testinin pozitif olarak sonuçlandığı belirtildi.

SÜPER LİG 9. HAFTA MAÇINDAN ÖNCE KORONAVİRÜS ŞOKU

İttifak Holding Konyaspor ile Süper Lig'in 9. hafta maçları kapsamında karşılaşmaya hazırlanan Kasımpaşa, 7 oyuncusunun koronavirüs olmasıyla sarsıldı. 

Kasımpaşa kulübünde rutin şekilde her hafta gerçekleştirilen PCR testleri sonucunda 5 oyuncunun koronovirüs testinin pozitif çıktığı açıklandı. Ayrıca milli takımlarına katılan 2 futbolcunun da koronavirüse yakalandığı duyuruldu. Bu bağlamda İstanbul merkezli futbol kulübünde koronavirüs vaka sayısı 7'ye çıktı.

KASIMPAŞA'DAN RESMİ AÇIKLAMA

Kasımpaşa Kulübü'nün resmi olarak yaptığı açıklamada destek ekibine, futbolculara ve teknik heyete her hafta rutin olarak koronavirüs testi yapıldığı belirtilerek 5 oyuncuda da koronavirüs testinin pozitif çıktığını sonuçlandı. Öte yandan milli maçlar sebebiyle ülkelerinin milli takımlarında bulunan 2 oyuncuda da koronavirüs tespit edildiğini açıklayan kulüp, böylelikle 7 oyuncuda koronavirüs bulgusuna rastlandığını, oyuncuların tedavi ve izolasyon sürecini alındığını duyurdu.