Süper Lig'in 4. haftasında; 7 puanla 3. sırada yer alan Galatasaray, 3 puanla 13. sırada yer alan Kasımpaşa'nın evinde konuk oluyor. Alacağı üç puanla zirveye yerleşecek olan Galatasaray için bu maç hayati önem taşıyor. İki takım da son hazırlıkları tamamlarken futbolseverler de maçın ne zaman oynanacağını merak ediyor. Peki, Kasımpaşa-Galatasaray maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta? İşte Kasımpaşa-Galatasaray maçı ile ilgili detaylar...

KASIMPAŞA GALATASARAY MAÇI NE ZAMAN, HANGİ KANALDA, SAAT KAÇTA?

Süper Lig 4. haftasında Kasımpaşa, evinde Galatasaray'ı ağırlıyor. Heyecanla beklenen maç, 4 Ekim 2020 Pazar günü saat 19.00'da oynanacak. Nefes kesen karşılaşma, beIN Sports 1 kanalından canlı olarak yayınlanacak.

GALATASARAY MAÇINA ODAKLANDIK

Hazırlıklarını son sürat sürdüren Kasımpaşa'da teknik direktör Mehmet Altıparmak, Kemerburgaz Tesisleri'ndeki antrenmandan önce basın mensupları ile buluşarak açıklamalarda bulundu. 

Altıparmak, geçen hafta Hatayspor karşısında aldıkları mağlubiyetleri hak etmediklerini, ancak tüm olumsuzlukları geride bıraktıklarını belirterek, "Biz artık tamamen Galatasaray maçına odaklandık. Bizim için diğer maçlardan bir farkı yok, tek amacımız galip gelmek. Bunun için de sahada öncelikle iyi futbol oynamak istiyoruz. Önemli olan düşündüklerimizi sahaya yansıtmak." dedi.